Antrykot japońskie Wagyu klasa A4
( Cena zwiera podatek VAT )
Nasz antrykot z japońskiego Wagyu klasy A4 jest przysmakiem uznanym i podawanym wyłączenie w najbardziej ekskluzywnych restauracjach na świecie. Teraz możesz przyrządzić go we własnym domu dla swoich gości. Chociaż dostępna jest także wyższa klasa jakości, definiowana przez jeszcze wyższy poziom marmurkowatości (czyli japońskie A5) już A4 stanowi niedościgniony poziom dla najlepszych producentów poza Japonią.

Japońskie Wagyu to Święty Graal wśród wołowin naszego globu. Antrykot z japońskiego Wagyu klasy A4 BMS 6 dostarczy ci rozpływającej się w ustach mięsnej przyjemności na poziomie jakiego wcześniej nie doświadczyłeś.
Autentyczna, japońska wołowina Wagyu to produkt deficytowy, o który "biją się" dystrybutorzy z całego świata. Nie jest to oczywiście produkcja masowa. Jest to koronkowa produkcja super premium wymagająca wielkiej pracy, zaangażowania i czystej rasy bydła Wagyu. Rolnicy japońscy stosują rzemieślnicze i tradycyjne metody hodowli. Tylko kilku sztuk bydła naraz. Wszystkie procesy związane z hodowlą wzniesione są na poziom mistrzowski, jakiego nie udało się opanować w żadnym innym miejscu na ziemi.
Czym charakteryzuje się ten element:
- Rasa Wagyu
- Klasa jakości klasa A4 BMS 6
- Grain fed minimum 600 dni
- Wołowina sezonowana minimum 30 dni
- Ekstremalnie marmurkowa
Kraj pochodzenia
- Kraj pochodzenia:
- Japonia
Pozostałe
- Klasa jakości:
- Wagyu A4- BMS 4-5
- Rodzaj:
- Element
- Techniki kulinarne:
- Grill
Smażenie - Minimalna trwałość:
- 6 miesięcy
- Rasa:
- Wagyu
- Trudność przygotowania:
- Łatwy
- Okazja:
- wyjątkowa okazja
- Cena:
- $$$$$
- Produkt:
- mrożony
- Typ żywienia:
- grain fed