Grillowanie pośrednie

2023-06-27 975

Triki i porady, dzięki którym zostaniesz mistrzem grillowania

Grillowanie to niezwykle przyjemna forma spędzania czasu. Czasami wydaje nam się to trochę skomplikowane. Jak zawsze trening czyni mistrza. Mamy nadzieję, że nasze porady pomogą ci przełamać wstępną nieśmiałość w tym...
Czytaj więcej
Jarek Owczarczyk 2022-12-02 1069

Cote de boeuf z sałatką ze szpinaku z serem pleśniowym i sosem balsamicznym

Czasami boimy się podjąć wyzwanie przygotowania grubych steków z kością takich jak cote de boeuf. Ten król steków z antrykotu stanowić może wyzwanie. Dlatego mistrz kuchni Jarosław Owczarczyk przygotował dla Was...
Czytaj więcej
BBQ.pl 2022-02-25 1270

Grillowany teres major z sosem pieprzowo-serowym

Stek teres major to fantastyczny stek wołowy z łopatki. Możesz go spotkać także pod nazwą petite tender. Wygląda jak mała polędwiczka i jest prawie tak delikatny. Doskonale nadaje się na grilla w całości. Można go...
Czytaj więcej
BBQ.pl 2021-10-30 1561

Przepiórka z grilla na zielonym puree

Przepiórka z grilla na zielonym puree z groszku z dodatkiem mięty to świetna propozycja kulinarna zarówno dla miłośników drobiu jak i dziczyzny. Mamy w tym wypadku “kilka pieczeni na jednym ogniu”. Po pierwsze...
Czytaj więcej
BBQ.pl 2021-10-25 2106

Comber jagnięcy z grilla po azjatycku

Kulinarna podróż do krajów dalekiej Azji to nie mrzonka, ale prawdziwa przygoda, która czeka na Ciebie tuż za rogiem. Przepis na comber jagnięcy to połączenie smaków, typowych dla krajów Azjatyckich z tradycyjną...
Czytaj więcej
BBQ.pl 2021-09-28 593

Flank Steak z nadziewaną Papryką Poblano

Flank Steak z nadziewaną Papryką Poblano – to danie proste, a wyjątkowo wykwintne. Kompozycja jednego z naszych flagowych steków alternatywnych, oraz łagodnej papryczki chili, zachwyci każdego zaprawionego w boju...
Czytaj więcej
BBQ.pl 2021-05-17 1252

Grillowany comber jagnięcy z piklami z białej rzodkwi

Sezon grillowy rusza pełną parą. Idealną propozycją, która rozpali kubki smakowe i zaskoczy kruchością oraz soczystością przy niedużym nakładzie pracy jest comber jagnięcy. Zachowując podstawowe techniki grillowania...
Czytaj więcej
BBQ.pl 2021-03-15 12661

Idealny poziom wysmażenia steka wołowego

Często rozmawiamy z Wami na temat idealnego poziomu wysmażenia. Jaki on właściwie jest, jak go uzyskać? Na co powinniśmy zwracać uwagę? Poznaj nasze wskazówki zarówno jeśli chodzi o klasykę taką jak stek wołowy z...
Czytaj więcej
BBQ.pl 2021-03-03 1224

Steki picanha z patelni z dzikimi grzybami

Picanha to ukochany w Ameryce Południowej kawałek mięsa z jednego z mięśni udźca wołowego, z krzyżowej. Żeby być bardziej precyzyjnym jest to okrywa krzyżowej. Mięsień sam w sobie nie jest bardzo poprzerastany...
Czytaj więcej
BBQ.pl 2021-02-13 1667

Pikantne żebra wołowe

Żebra wołowe to jeden z naszych ulubionych elementów wołowych. Wiele osób boi się spróbować ponieważ sądzi, że są one trudne w przygotowaniu. W rzeczywistości przygotowanie pysznych, soczystych żeber jest banalnie...
Czytaj więcej
Oglądane

Menu

Menu

Zobacz wszystkie ()
Brak wyników wyszukiwania.

Aby dodać do ulubionych musisz być zalogowany.

Zaloguj się