Home

2023-03-22 281

Mistrzostwa Polski w Grillowaniu Steków Ogrodzieniec 2023

To już II EDYCJA Mistrzostw Polski w Grillowaniu Steków Ogrodzieniec 2023. Serdecznie zapraszamy do udziału w tym epickim wydarzeniu drużyny zawodników i całe rodziny, które kochają ten sport i chcą świetnie spędzić...
Czytaj więcej
2023-03-03 282

Steki z antrykotu - co spowodowało, że cały świat się w nich rozsmakował

Zastanawiasz się, dlaczego dany element mięsa wołowego cieszy się większą popularnością niż inna jego część? Pod lupę weźmiemy antrykot, który nie bez przyczyny uznawany jest przez wielu za idealny na steki fragment...
Czytaj więcej
2023-02-28 179

Niezwykłe walory smakowe wołowiny Wagyu

Nie bez przyczyny jest to rodzaj czerwonego mięsa, który cieszy się ogromnym uznaniem wśród szefów kuchni z całego świata. WAGYU to nasza propozycja dla wszystkich pasjonatów rasowej wołowiny stekowej.
Czytaj więcej
2023-02-09 131

Polędwica z dzika nadziewana śliwką i tamarindem

Polędwica z dzika to bardzo delikatne i aromatyczne mięso. W tym przepisie jej wyrazisty smak podkreślony został jeszcze smakowitym farszem z tamarindu i suszonej śliwki tworząc wyjątkową kompozycję. Doskonała...
Czytaj więcej
2023-01-23 168

Morelowo śliwkowy sos do pieczeni

Jeśli szukasz pysznego, esencjonalnego sosu do mięsa dobrze trafiłeś. Sprawdź naszą propozycję przygotowania idealnego dodatku do mięsa czerwonego w szczególności wołowiny czy dziczyzny. Sos nada twojemu daniu...
Czytaj więcej
2023-01-16 471

Azjatycka zupa drobiowa z mlekiem kokosowym i trawą cytrynową

Pyszna, orzeźwiająca, azjatycka zupa z delikatnym kurczakiem to doskonały pomysł na zdrową przekąskę. Idealna na lunch zwłaszcza latem, kiedy chcemy zjeść coś smacznego, pożywnego i lekko strawnego.
Czytaj więcej
2023-01-10 103

Egzotyczna sałatka z kangurem i cytrynowym dressingiem

Nie musisz jechać do Australii, żeby przeżyć tą kulinarną przygodę. Doskonała propozycja na zimowe miesiące żeby przywołać wspomnienie wakacji. Również latem sprawdzi się znakomicie. Idealna propozycja na grilla....
Czytaj więcej
Jarek Owczarczyk 2022-12-02 371

Cote de boeuf z sałatką ze szpinaku z serem pleśniowym i sosem balsamicznym

Czasami boimy się podjąć wyzwanie przygotowania grubych steków z kością takich jak cote de boeuf. Ten król steków z antrykotu stanowić może wyzwanie. Dlatego mistrz kuchni Jarosław Owczarczyk przygotował dla Was...
Czytaj więcej
2022-12-01 379

Tatar wołowy i pieczeń wołowa jako oryginalny pomysł na świąteczne potrawy

Aktualnie coraz więcej osób odchodzi od sztywno ustalonych tradycjami potraw wigilijnych. Zamiast karpia, sałatki jarzynowej czy barszczu czerwonego z uszkami sięgamy po różnego rodzaju wołowe specjały.
Czytaj więcej
Jarek Owczarczyk 2022-11-14 479

Comber jagnięcy w orzechowej panierce z dyniowym assiette

Jest to wyjątkowy przepis na doskonałe danie z jagnięciny na poziomie najlepszych szefów kuchni. Comber z angielskiej jagnięciny i dodatki według receptury fantastycznego szefa kuchni Jarosława Owczarczyka.
Czytaj więcej
Jarek Owczarczyk 2022-11-14 919

Biodrówka jagnięca sous vide w śliwkowym sosie korzennym z redukcji z wina czerwonego

Krucha, delikatna i soczysta biodrówka z angielskiej jagnięciny to doskonała propozycja na wyjątkowy obiad. Sprawdź fantastyczny przepis szefa kuchni Jarka Owczarczyka. Kuchnia na poziomie najlepszych restauracji.
Czytaj więcej
BBQ.PL 2022-11-02 546

Pieczeń z polędwicy wołowej z warzywami korzennymi

Idealnie soczysta pieczeń z polędwicy, która pięknie komponuje się z pieczonymi ziemniaczkami, słodkimi ziemniakami oraz cebulą cipollini. Udekoruj gałązkami świeżych ziół i to imponujące danie będzie gotowe do podania!
Czytaj więcej
Oglądane

Menu

Menu

Zobacz wszystkie ()
Brak wyników wyszukiwania.

Aby dodać do ulubionych musisz być zalogowany.

Zaloguj się