Zobacz wszystkie ()
Brak wyników wyszukiwania.
0 Ulubione
2022-11-25
187723
Czy ta opinia była pomocna? 1 0 0 Zgłoś nadużycie
2022-11-27
delikatne mięso soczyste, posmak wątróbki
Czy ta opinia była pomocna? 1 0 0 Zgłoś nadużycie
2022-11-27
Dla mnie osobiście szału nie ma, brak jakich kolwiek walorów smakowych, duża zawartość białka to jedyny plus, ale fajnie że macie takie mięsa na sklepie :)
Czy ta opinia była pomocna? 1 0 0 Zgłoś nadużycie
2022-12-13
Super smaczny stek - pierwszy raz zamawiałem mięso przez internet i muszę przyznać, że nie był to ostatni raz :) Bardzo fajna obsługa sklepowa, szybka pomoc - w 100% polecam i produkty i sklep.
miła obsługa super stek szybka wysyłka
2022-12-14
Znakomite mięso to mało powiedziane. Jedne z najlepszych steków jakie jadłam w życiu.
Kliknij aby powiększyć
2023-04-06
2023-04-20
Rewelacja, bardzo szczerze polecam. Soczyste, mięsne, odpowiednio skomponowane mięso pod burgera.
2023-05-28
W smaku trochę lepsze od krowy, nic nadzwyczajnego, ale warto spróbować.
Czy ta opinia była pomocna? 1 0 0 Zgłoś nadużycie
2023-08-28
Normal hamburgers are awesome already, but deer hamburgers? These are a gamey hit with a touch of spice and rosemary added which everyone will agree is spectacularly delicious. The hamburger is dense in texture, pairing it with vinegar onions or sour pickles helps to break up the "meaty" texture and compliments the rosemary taste. Paired with a Polish, Oscypek, it becomes a fantastic and quick meal. I left them in the fridge overnight to thaw, followed by a flash searing on either side for a pink-middle finish. Deer cooks faster than beef, meaning 2-3min on either side once thawed over open flame will yeild a well-done burger. Aim for 2min and you're golden (per side).
2023-08-28
Marbling is the all-too-important part of the Ribeye steak. We want that thick line of buttery, melt-in-your-mouth fat to offset the delicate flavour of the beef. Polish beef is quite amazing in both texture, flavour, and marbling. The 5 ribeyes I ordered were excellent for grilling or searing in a skillet. A dash of garlic-rosemary butter or cooking in sous vide before searing brings out an amazing taste that pairs well with a crisp salad and an ash-baked potato. A favorite that I know I'll be ordering many times over.

Menu

Menu

Zobacz wszystkie ()
Brak wyników wyszukiwania.

Aby dodać do ulubionych musisz być zalogowany.

Zaloguj się