Polskie burgery wołowe premium
W zarumienionej bułce z pyszną sałatką, a może z frytkami, ziemniakami lub warzywami? Grillowany, usmażony, a może upieczony? Nie ma jedynej słusznej metody podawania burgerów, ale jedno jest pewne – tylko najlepszej jakości mięso jest gwarancją smakowitości gotowej potrawy. Polskie burgery, które mamy w ofercie, zadowolą każdego wielbiciela tych mięsnych przysmaków.
JAK POWSTAJĄ
Nasze burgery przygotowujemy z najwyższej jakości mięsa z naszego rozbioru. W naszym zakładzie rozbieramy młode, bardzo marmurkowe jałówki do produkcji stekowych elementów wołowych premium. Z rozbioru i obróbki tych elementów zostaje nam mięso wołowe najwyższej jakości. Formujemy z nich pyszne burgery, a następnie profesjonalnie głęboko mrozimy, by zachowały świeżość. Udało nam się opracować idealną proporcję mięsa oraz nadającego soczystości i smakowitości tłuszczu. Dzięki temu są pełne mięsnego smaku i jednocześnie niezwykle soczyste.
Nie zawierają żadnych sztucznych dodatków, przypraw ani konserwantów. To 100% najwyższej jakości wołowiny z młodych jałówek.
JAK PRZYRZĄDZAĆ
Pełnię smaku z burgerów wydobędą dodatki w postaci warzyw i sosów. Można serwować je w dowolnej formie – jako danie obiadowe, w bułce, tylko w towarzystwie warzyw, w formie przystawki na przyjęciu lub na co dzień.
Można je grillować zaraz po rozmrożeniu. Należy rozmrażać je w lodówce.
Burger wołowy
Polski burger z certyfikatem jakości QMP 200g - produkt mrożony
Indeks katalogowy: Woł000299
Czy można sobie wyobrazić danie prostsze, a zarazem bardziej efektywne w smaku, niż wielki, soczysty BURGER? Pyszne polskie burgery z certyfikatem QMP, to zwieńczenie snów każdego mięsożercy.
- Cena PLN za 100 g:
- 5,06
- Kraj pochodzenia:
- Waga opakowania [kg]:
- 0,2