Polskie burgery wołowe premium

W zarumienionej bułce z pyszną sałatką, a może z frytkami, ziemniakami lub warzywami? Grillowany, usmażony, a może upieczony? Nie ma jedynej słusznej metody podawania burgerów, ale jedno jest pewne – tylko najlepszej jakości mięso jest gwarancją smakowitości gotowej potrawy. Polskie burgery, które mamy w ofercie, zadowolą każdego wielbiciela tych mięsnych przysmaków.

JAK POWSTAJĄ

Nasze burgery przygotowujemy z najwyższej jakości mięsa z naszego rozbioru. W naszym zakładzie rozbieramy młode, bardzo marmurkowe jałówki do produkcji stekowych elementów wołowych premium. Z rozbioru i obróbki tych elementów zostaje nam mięso wołowe najwyższej jakości.  Formujemy z nich pyszne burgery, a następnie profesjonalnie głęboko mrozimy, by zachowały świeżość. Udało nam się opracować idealną proporcję mięsa oraz nadającego soczystości i smakowitości tłuszczu. Dzięki temu są pełne mięsnego smaku i jednocześnie niezwykle soczyste. 

Nie zawierają żadnych sztucznych dodatków, przypraw ani konserwantów. To 100% najwyższej jakości wołowiny z młodych jałówek.

JAK PRZYRZĄDZAĆ

Pełnię smaku z burgerów wydobędą dodatki w postaci warzyw i sosów. Można serwować je w dowolnej formie – jako danie obiadowe, w bułce, tylko w towarzystwie warzyw, w formie przystawki na przyjęciu lub na co dzień. 
Można je grillować zaraz po rozmrożeniu. Należy rozmrażać je w lodówce. 
 

Cena

Etykiety

Pokaż wyniki (1)
Polskie burgery wołowe premium
Widok:
Dostępność:
Na stronie:
Sortuj po:

Burger wołowy

Polski burger z certyfikatem jakości QMP 190g - produkt mrożony

Indeks katalogowy: Woł000299

Czy można sobie wyobrazić danie prostsze, a zarazem bardziej efektywne w smaku, niż wielki, soczysty BURGER? Pyszne polskie burgery z certyfikatem QMP, to zwieńczenie snów każdego mięsożercy.

  • Cena PLN za 100 g:
    • 4,24
  • Kraj pochodzenia:
  • Waga opakowania [kg]:
    • 0,2
2,15 USD brutto
Dostępne
Realizacja do 2 dni