Stek Tomahawk Wagyu australijska wołowina klasa MSA 6plus
( Cena zwiera podatek VAT )
Australijski Tomahawk Wagyu jakości MSA 6+ to niesamowicie marmurkowy stek z antrykotu przymocowany do długiej, odsłoniętej kości żebrowej. Pyszny tłuszcz śródmięśniowy uwalnia mnóstwo smakowitości podczas grillowania. Słodko maślany smak mięsa wzmocniony jest fantastycznym aromatem dzięki wspomnianej wyżej kości. Ten zestaw cech pozostawia niepowtarzalne wrażenia kulinarne i jest idealnym tematem rozmów przy stole dla pasjonatów grillowania i smakoszy wołowiny premium.
Tomahawk Wagyu z australijskiej wołowiny to mięso, które jest dobrze znane na całym świecie ze swojego smaku, kruchości i soczystości.
Bogata siatka kremowego tłuszczu w środku wtapia się w mięso podczas grillowania wzmacniając smak do granic wyobraźni. Nasze steki Wagyu Tomahawk dostępne są w kilku rozmiarach do wyboru. Każdy kawałek jest cięty z precyzją przez naszych doświadczonych rzeźników. Ta dbałość o szczegóły zapewnia najwyższą jakość za każdym razem, gdy się nimi delektujesz!
Kraj pochodzenia
- Kraj pochodzenia:
- Australia
Pozostałe
- Sezonowany:
- 40 dni
- Klasa jakości:
- Wagyu MSA 6+
- Rodzaj:
- Stek
- Techniki kulinarne:
- Grill
Smażenie - Minimalna trwałość:
- 6 miesięcy
- Rasa:
- Wagyu
- Trudność przygotowania:
- Wymaga umiejętności
- Okazja:
- outdoor grill
wyjątkowa okazja - Cena:
- $$$$$
- Produkt:
- mrożony
- Typ żywienia:
- grain fed
- Przybliżona grubość:
- 6 cm