Zobacz wszystkie ()
Brak wyników wyszukiwania.
0 Ulubione

Mostek wołowy

( prod.)

Jeśli uwielbiasz mostek wołowy tak jak my, to jesteś we właściwym miejscu. Sprawdź naszą ofertę doskonałych, sezonowanych mostków, z których przyrządzisz fantastyczne danie BBQ, o którym długo będą wspominać wszyscy twoi goście. Oferujemy najwyższą jakość mięsa, w tym całe briskety black angus, epicko soczyste. Mostek nie jest łatwy w przygotowaniu, ale to prawdziwy klejnot koronny w menu każdego pitmastera. Ten smak nie ma sobie równych. Mostek wołowy (brisket) daje ci mnóstwo kulinarnych możliwości. Możesz go zrobić na grillu, w smokerze lub upiec w piekarniku. Podejmij wyzwanie i poznaj smak prawdziwego BBQ.

218,04 €
Waga opakowania
  • Cena za 100g: 3,11 €
  • Cena za 100g:
    3,11 €
  • Kraj pochodzenia: Stany Zjednoczone
  • Klasa jakości: Black Angus USDA CHOICE
Mostek wołowy Black Angus USA to oryginalny amerykański brisket z wołowiny najwyższej jakości. Takie mostki przygotowuje się w Stanach na konkursach BBQ. W naszej ofercie znajdziesz mostek pełny, czyli składający się...
38,73 €
Waga opakowania
  • Cena za 100g: 1,21 €
  • Cena za 100g:
    1,21 €
  • Kraj pochodzenia: Polska
  • Klasa jakości: Quality Meat Program (QMP)
Mostek wołowy z polskiej wołowiny to doskonały kawałek mięsa do obróbki kulinarnej techniką low and slow. Zawiera on dużo tkanki łącznej, która nadaje mu po przygotowaniu mnóstwo smakowitości. Idealnie nadaje się na...
81,89 €
Waga opakowania
  • Cena za 100g: 2,34 €
  • Cena za 100g:
    2,34 €
  • Kraj pochodzenia: Stany Zjednoczone
  • Klasa jakości: USDA CHOICE
Mostek wołowy point end Black Angus USA to kawałek mięsa wręcz stworzony do techniki BBQ i pastrami. Jest on niezwykle bogaty w tkankę tłuszczową i dzięki temu charakteryzuje się intensywnym smakiem oraz niezwykłą...

Jak przygotować mostek wołowy

Element jest przeznaczony do przygotowania w całości. Typowy mięsień idealny do techniki kulinarnej BBQ. Dzięki odpowiedniej zawartości tkanki tłuszczowej po przygotowaniu będzie niezwykle soczysty. Długa obróbka termiczna w niskiej temperaturze nada mu natomiast charakterystycznej kruchości, którą uwielbiają amatorzy metody low&slow. 

Skorzystaj z naszych filmów instruktażowych na you tube oraz przepisów na blogu. Jeśli jesteś początkującym fanatykiem grillowania zacznij od mniejszych mostków, by na koniec przejść do tych 6-7kg. Możesz skorzystać ze wsparcia gotowych suchych rub'ów Hardcore Carnivore z naszej oferty. 

Możesz także go zmielić i przygotować niesamowite burgery. Zapewniamy, że burgery z mostka są mistrzostwem świata.

Menu

Menu

Zobacz wszystkie ()
Brak wyników wyszukiwania.

Aby dodać do ulubionych musisz być zalogowany.

Zaloguj się