Zobacz wszystkie ()
Brak wyników wyszukiwania.
0 Ulubione

Mostek wołowy

( prod.)

Jeśli uwielbiasz mostek wołowy tak jak my, to jesteś we właściwym miejscu. Sprawdź naszą ofertę doskonałych, sezonowanych mostków, z których przyrządzisz fantastyczne danie BBQ, o którym długo będą wspominać wszyscy twoi goście. Oferujemy najwyższą jakość mięsa, w tym całe briskety black angus, epicko soczyste. Mostek nie jest łatwy w przygotowaniu, ale to prawdziwy klejnot koronny w menu każdego pitmastera. Ten smak nie ma sobie równych. Mostek wołowy (brisket) daje ci mnóstwo kulinarnych możliwości. Możesz go zrobić na grillu, w smokerze lub upiec w piekarniku. Podejmij wyzwanie i poznaj smak prawdziwego BBQ.

987,17 zł
Waga opakowania
  • Cena za 100g: 14,10 zł
  • Cena za 100g:
    14,10 zł
  • Kraj pochodzenia: Stany Zjednoczone
  • Klasa jakości: Black Angus USDA CHOICE
Mostek wołowy Black Angus USA to oryginalny amerykański brisket z wołowiny najwyższej jakości. Takie mostki przygotowuje się w Stanach na konkursach BBQ. W naszej ofercie znajdziesz mostek pełny, czyli składający się...
160,64 zł
Waga opakowania
  • Cena za 100g: 5,54 zł
  • Cena za 100g:
    5,54 zł
  • Kraj pochodzenia: Polska
  • Klasa jakości: Quality Meat Program (QMP)
Mostek wołowy z polskiej wołowiny to doskonały kawałek mięsa do obróbki kulinarnej techniką low and slow. Zawiera on dużo tkanki łącznej, która nadaje mu po przygotowaniu mnóstwo smakowitości. Idealnie nadaje się na...
370,73 zł
Waga opakowania
  • Cena za 100g: 10,59 zł
  • Cena za 100g:
    10,59 zł
  • Kraj pochodzenia: Stany Zjednoczone
  • Klasa jakości: USDA CHOICE
Mostek wołowy point end Black Angus USA to kawałek mięsa wręcz stworzony do techniki BBQ i pastrami. Jest on niezwykle bogaty w tkankę tłuszczową i dzięki temu charakteryzuje się intensywnym smakiem oraz niezwykłą...

Jak przygotować mostek wołowy

Element jest przeznaczony do przygotowania w całości. Typowy mięsień idealny do techniki kulinarnej BBQ. Dzięki odpowiedniej zawartości tkanki tłuszczowej po przygotowaniu będzie niezwykle soczysty. Długa obróbka termiczna w niskiej temperaturze nada mu natomiast charakterystycznej kruchości, którą uwielbiają amatorzy metody low&slow. 

Skorzystaj z naszych filmów instruktażowych na you tube oraz przepisów na blogu. Jeśli jesteś początkującym fanatykiem grillowania zacznij od mniejszych mostków, by na koniec przejść do tych 6-7kg. Możesz skorzystać ze wsparcia gotowych suchych rub'ów Hardcore Carnivore z naszej oferty. 

Możesz także go zmielić i przygotować niesamowite burgery. Zapewniamy, że burgery z mostka są mistrzostwem świata.

Menu

Menu

Zobacz wszystkie ()
Brak wyników wyszukiwania.

Aby dodać do ulubionych musisz być zalogowany.

Zaloguj się