Stek z rostbefu z młodego bydła z polskiej wołowiny

Stek z rostbefu z młodego bydła z polskiej wołowiny

91,04 zł za szt.

( Cena zwiera podatek VAT )

Brak punktów za ten produkt.

Stek z rostbefu z młodego bydła z polskiej wołowiny to synonim znakomitego smaku wołowiny za przystępną cenę. Doskonała propozycja dla wszystkich ceniących wyjątkowy, lekko wytrawny smak rodzimego mięsa wołowego. Stek ten idealnie sprawdzi się na grillu i na domowej patelni. Ze względu na atrakcyjną cenę będzie fantastyczny na codzienny obiad lub szybką, pyszną kolację z grilla w środku tygodnia. Wyselekcjonowane elementy sezonujemy w naszym zakładzie do 21 dni, a następnie porcjujemy starannie na steki i pakujemy.

  • Cena za 100g: 22,76 zł
  • Cena za 100g:
    22,76 zł
    Produkt:
    chłodzony, przechowywać w temp. 0⁰C do +4⁰C
    Nr katalogowy:
    Woł000312
    Kraj pochodzenia:
    Polska Polska

    zobacz pełen opis

    Dostawa i płatności
    Wybierz Waga opakowania:

    W magazynie

    • Smażenie
      Smażenie
    • Grill
      Grill
    • Sous vide
      Sous vide
    Dowiedz się więcej z filmu
    Stek z rostbefu z młodego bydła z polskiej wołowiny

    Szczegóły produktu

    Polski stek z rostbefu z młodego bydła z naszego sklepu to fantastyczna propozycja na codziennego grilla. Przede wszystkim jest on pozyskiwany z wołowiny od najlepszych polskich hodowców. Wiedzą oni jak hodować bydło, by wołowina była doskonała. Dzięki producentom żywca, którzy starannie prowadzą cały proces chowu możemy selekcjonować dla ciebie najlepszą wołowinę z młodych zwierząt. W grę wchodzi tutaj odpowiedni dobór rasy bydła, odpowiednie żywienie, środowisko, w którym bydło jest chowane etc. Na końcu procesu w zakładzie produkcyjnym można wyselekcjonować najładniejsze elementy na pyszne, kruche i soczyste steki.

    Stek z rostbefu z młodego bydła jest idealny do grillowania, smażenia, a także sous vide. 

    Od wielu lat Polska jest jednym z największych eksporterów wołowiny, najwyższej jakości w całej Europie. Poza tym konsumenci mają coraz wyższe wymagania w stosunku do spożywanej żywności, a wraz z ich wymaganiami rosną nasze standardy produkcji. Nasze polskie steki, nie wyłączając steka z rostbefu to gwarancja wysokiej jakości. Mięso jest kruche, soczyste i niezwykle smaczne, a źródło jego pochodzenia w pełni możliwe do zidentyfikowania.

    Skąd pochodzi stek z rostbefu? Jest to część mięśnia najdłuższego grzbietu oraz górna część mięśnia skośnego brzucha.

    Co charakteryzuje ten stek z rostbefu:

    • Polska wołowina od najlepszych hodowców bydła (bydło urodzone i dorastające w Polsce)
    • Selekcjonowany pod kątem jakości i wieku uboju bydła
    • Sezonowanie wołowiny przez min. 21 dni
    • Mięsne rasy bydła
    • Pasze najwyższej jakości
    • Wysokie standardy dobrostanu zwierząt

    Features

      Sezonowany
      21 dni
      Kraj pochodzenia
      Polska Polska
      Rodzaj
      Stek
      Techniki kulinarne
      Grill, Smażenie, Sous vide
      Minimalna trwałość
      14 dni
      Trudność przygotowania
      Łatwy
      Okazja
      codzienny obiad, outdoor grill
      Cena
      $
      Produkt
      chłodzony, przechowywać w temp. 0⁰C do +4⁰C
      Przybliżona grubość
      ok 2 cm dla 250g. i ok 3,5 cm dla 400g.
    Oglądane

    Aby dodać do ulubionych musisz być zalogowany.

    Zaloguj się

    Menu

    Menu

    Zobacz wszystkie ()
    Brak wyników wyszukiwania.