Zobacz wszystkie ()
Brak wyników wyszukiwania.
0 Ulubione

Carpaccio wołowe

( prod.)

Carpaccio wołowe to klasyczne danie kuchni włoskiej. Można je podawać jako elegancką przystawkę lub traktować jako pyszne, lekkie i pożywne danie lunchowe. Carpaccio to bardzo cienko krojona surowa wołowina. Do produkcji carpaccio w ofercie naszego sklepu wykorzystano wołowinę najwyższej jakości. Naszymi dostawcami są najlepsi producenci z UE. Jakość mięsa jest kluczowa przy tym produkcie, ponieważ nie poddajemy go obróbce termicznej. Nasze carpaccio ma aksamitną teksturę i jest bardzo kruche. Doskonale smakuje z dodatkiem oliwy z oliwek wysokiej jakości, świeżym parmezanem oraz odrobiną rukoli dla zaostrzenia smaku. Dodatkowo doskonały będzie kawałek świeżego, chrupkiego pieczywa i kieliszek czerwonego wina.

0,00 zł
Waga opakowania
  • Cena za 100g: 0,00 zł
  • Cena za 100g:
    0,00 zł
  • Kraj pochodzenia: Stany Zjednoczone
  • Klasa jakości: Black Angus USDA CHOICE
Carpaccio wołowe Black Angus USA to aksamitna i wyjątkowo wykwintna, pełna smaku przekąska. Mięso wołowe najwyższej jakości pokrojone jest w bardzo cienkie płatki, które dosłownie rozpływają się w ustach. Możesz podać...

Z jakich elementów można samemu wykonać carpaccio wołowe

Carpaccio wołowe można wykonać samemu w domu. Najlepiej do tego sprawdzi się polędwica wołowa lub ligawa wołowa. Przed pokrojeniem warto przymrozić odrobinę element, żeby łatwiej go pokroić.

Menu

Menu

Zobacz wszystkie ()
Brak wyników wyszukiwania.

Aby dodać do ulubionych musisz być zalogowany.

Zaloguj się