- Kraj pochodzenia: Stany Zjednoczone
- Klasa jakości: Black Angus USDA CHOICE
Filtrowanie
Elementy wołowe
- Kraj pochodzenia: Hiszpania
- Klasa jakości: BIO
- Kraj pochodzenia: Polska
- Kraj pochodzenia: Stany Zjednoczone
- Klasa jakości: Black Angus USDA CHOICE
- Kraj pochodzenia: Hiszpania
- Klasa jakości: BIO
- Kraj pochodzenia: Australia
- Kraj pochodzenia: Argentyna
- Klasa jakości: Argentine Quality Beef
- Kraj pochodzenia: Polska
- Klasa jakości: Quality Meat Program (QMP)
- Kraj pochodzenia: Polska
- Klasa jakości: Quality Meat Program (QMP)
- Kraj pochodzenia: Stany Zjednoczone
- Klasa jakości: Black Angus USDA CHOICE
- Kraj pochodzenia: Stany Zjednoczone
- Klasa jakości: Black Angus USDA CHOICE
- Kraj pochodzenia: Brazylia
- Kraj pochodzenia: Argentyna
- Klasa jakości: Argentine Quality Beef
- Kraj pochodzenia: Stany Zjednoczone
- Klasa jakości: Black Angus USDA PRIME
- Kraj pochodzenia: Polska
Doskonałe steki lub pieczeń
Wybierz antrykot wołowy, rostbef lub pieczeń spośród dostępnych elementów wołowych i zrób to po swojemu. A może coś bardziej oryginalnego jak picanha? Zamawiając element w całości to ty decydujesz jakiej wielkości steki chcesz otrzymać. W ten sposób oszczędzasz także na koszcie porcjowania i pakowania przez nas. Element daje ci także fantastyczną okazję przygotowania aromatycznej pieczeni, której nie zapomną twoi wyjątkowi goście.
Ukochana technika BBQ czyli low and slow
Jednymi z naszych ulubionych elementów są oczywiście te, które idealnie nadają się do techniki BBQ. Aromatyczne żebra wołowe czy mostek to jest coś niesamowitego. Na tym opiera się cała kultura i przyjemność wspólnego spędzania czasu przy grillu. Oferowane przez nas produkty mają najwyższą jakość. Z pewnością uda ci się wyczarować z nich fantastyczne danie. Jeśli raz spróbujesz żeber czy mostka black angus czy wagyu z pewnością nie będziesz chciał już wracać do innych tego typu produktów.
Na chłodniejszy dzień lub wyjątkową kolację
Jeśli natomiast planujesz jakaś wyjątkową kolację pomyśl o takich elementach jak policzki wołowe czy goleń wołowa. Tak jak w przypadku techniki low and slow również wymagają trochę więcej czasu i niskiej temperatury. Jednak jeśli je przyrządzisz dla swoich bliskich z pewnością będą zachwyceni.