- Kraj pochodzenia: Polska
Wołowina z kością
- Kraj pochodzenia: Stany Zjednoczone
- Klasa jakości: Black Angus USDA CHOICE
- Kraj pochodzenia: Australia
- Klasa jakości: Wagyu MSA 6+
- Kraj pochodzenia: Stany Zjednoczone
- Klasa jakości: Black Angus USDA CHOICE
- Kraj pochodzenia: Stany Zjednoczone
- Klasa jakości: Black Angus USDA CHOICE
- Kraj pochodzenia: Australia
- Klasa jakości: Wagyu MSA 5
- Kraj pochodzenia: Stany Zjednoczone
- Klasa jakości: Black Angus USDA CHOICE
- Kraj pochodzenia: Hiszpania
- Klasa jakości: BIO
- Kraj pochodzenia: Australia
- Kraj pochodzenia: Australia
- Klasa jakości: MSA 4
- Kraj pochodzenia: Polska
- Kraj pochodzenia: Polska
- Klasa jakości: Quality Meat Program (QMP)
- Kraj pochodzenia: Hiszpania
- Klasa jakości: BIO
- Kraj pochodzenia: Polska
- Kraj pochodzenia: Stany Zjednoczone
- Klasa jakości: Black Angus USDA CHOICE
Antrykot z kością dla prawdziwych smakoszy mięsa wołowego
Antrykot z kością dostępny w naszej ofercie to klejnot koronny wśród produktów wołowych z kością. Może być smażony, grillowany oraz pieczony. Przerosty tłuszczu nadają mu charakterystyczny i soczysty smak. A piękna kość niesamowity wygląd na grillu i później na talerzu. Jeśli chcesz zrobić wrażenie na swoich gościach wypróbuj jedną z poniższych propozycji.
Stek cote de boeuf Black Angus USA – jedno z najznakomitszych mięs dostępnych w ofercie naszego sklepu online. Pochodzi z amerykańskiego Black Angusa sezonowanego przez minimum 40 dni. Bydło wypasane jest w centralnych stanach USA. Jest hodowane naturalnie, bez hormonów czy antybiotyków.
Stek Tomahawk Black Angus USA - kawał mięsa wycięty z oka antrykotu z kością żebrową to idealna propozycja na grilla, ale nie tylko. Pełne smaku i aromatu mięso może być przyrządzane na wiele sposobów, zapewniając prawdziwą ucztę dla kilku osób.
Cowboy stek z polskiej marmurkowej wołowiny - produkt pochodzący z polskiej marmurkowej wołowiny idealnie nadaje się na grilla. Kawałki mięsa dostępne w naszym asortymencie pochodzą ze starannie wyselekcjonowanego bydła hodowanego w Polsce. Jest to mięso o wysokim poziomie marmurkowatości, co nadaje mu smaku i soczystości.
Stek Tomahawk z australijskiej marmurkowej wołowiny - pochodzący z australijskiej wołowiny stek wyróżnia się wyjątkowym rozmiarem i kształtem. Antrykot z kością Tomahawk należy do topowych mięs zaraz obok japońskiej i amerykańskiej wołowiny. Hodowla i opas oraz wyselekcjonowane rasy bydła, a także lata doświadczonych ranczerów sprawiają, że przyrządzone mięso jest smaczne i aromatyczne.
Stek Tomahawk Wagyu australijska wołowina klasy MSA 5 - mięso pochodzące z australijskiej wołowiny klasy MSA 5 to doskonałość smaku, którą zawdzięczamy intensywnej marmurkowatości. To właśnie rasa Wagyu charakteryzuje się wyjątkowo bogatą siatką śródmięśniowego przerostu tłuszczu.
Sprawdź polecane metody przygotowania, szczegóły produktu oraz cechy po kliknięciu w wybrany antrykot z kością. Zapraszamy serdecznie wszystkich miłośników dobrych smaków do składania zamówień w naszym sklepie internetowym.