Zobacz wszystkie ()
Brak wyników wyszukiwania.
0 Ulubione

Golonka z angielskiej jagnięciny

Golonka z angielskiej jagnięciny

136,29 zł za szt.

( Cena zwiera podatek VAT )

+ 136 punktu punktów do programu lojalnościowego
Kupując ten produkt zdobędziesz 136 punktu punktów.
Twój koszyk wyniesie łącznie 136 punktów które będzie można zamienić na kupon o wartości 3,40 zł

Golonka z angielskiej jagnięciny z kością jest doskonała do długiego gotowania w niskiej temperaturze. Element bardzo chudy i pełny cennej tkanki łącznej, która po rozpuszczeniu nadaje mięsu kleistości, maślanej konsystencji i niesamowicie bogatego smaku. Golonka jagnięca jest bardzo zdrowa, wskazana dla sportowców oraz wszystkich, którzy mają problemy ze stawami. Przygotuj z niej doskonałe, rozgrzewające danie, które zachwyci cię wyjątkową smakowitością i aromatem. Opakowanie w wadze 1,5kg zawiera 4 golonki, a 0,75kg 2szt. 

Nr katalogowy:
Jag000106
Kraj pochodzenia:
Anglia Anglia
Produkt:
mrożony, przechowywać w temp. -18⁰C
Wybierz Waga opakowania:

W magazynie

Cechy
Jag000106
Kraj pochodzenia
    Kraj pochodzenia:
    Anglia Anglia
Pozostałe
    Techniki kulinarne:
    Duszenie
    Gotowanie pod ciśnieniem
    Pieczenie
    Sous vide
    Minimalna trwałość:
    6 miesięcy
    Trudność przygotowania:
    Wymaga umiejętności
    Okazja:
    codzienny obiad
    Cena:
    $
    Produkt:
    mrożony, przechowywać w temp. -18⁰C
    Typ żywienia:
    grass fed
Wysyłka
Udostępnij
  • Duszenie
    Duszenie
  • Pieczenie
    Pieczenie
  • Sous vide
    Sous vide
  • Gotowanie pod ciśnieniem
    Gotowanie pod ciśnieniem
Klienci kupili również
34,99 zł
brak w magazynie
  • Kraj pochodzenia: Polska
Przyprawa/posypka do wszelkiego rodzaju mięsa i warzyw. Może być wykorzystywana jako marynata albo do wykańczania upieczonych składników. Świetnie się sprawdzi jako mieszanka grillowa. Polskie BBQ to wieloletnio...
24,36 zł
brak w magazynie
Carpaccio wołowe z oliwą i parmezanem to aksamitna i wyjątkowo wykwintna, pełna smaku przekąska. Idealna dla koneserów dobrego smaku. Mięso wołowe najwyższej jakości pokrojone jest w bardzo cienkie płatki, które...
48,51 zł
  • Kraj pochodzenia: Polska
Kaczka pekin uważana jest za jeden z najszlachetniejszych gatunków mięsa drobiowego. Zaliczana jest do grupy mięs czerwonych. Mięso z kaczki, nawet podczas pieczenia, zachowuje soczystość i kruchość. Oprócz...
29,61 zł
Waga opakowania
brak w magazynie
  • Kraj pochodzenia: Hiszpania
  • Klasa jakości: BIO
Stek minutowy BIO idealnie nadaje się na codzienny obiad lub szybkie i zdrowe danie z grilla. Hiszpańska wołowina z młodego bydła ras mięsnych gwarantuje delikatne i kruche mięso pomimo niskiej marmurkowatości. To...
49,67 zł
Waga opakowania
  • Kraj pochodzenia: Francja
Kukurydziane mini koguciki to uwielbiane we Francji „poussin” hodowane w naturalny sposób na wolnym wybiegu. Dzięki specjalnej diecie opartej o ziarno kukurydzy wolnej od GMO mają charakterystyczny żółty kolor i...
31,29 zł
Waga opakowania
  • Kraj pochodzenia: Hiszpania
  • Klasa jakości: BIO
Stek z rostbefu BIO z hiszpańskiej wołowiny to przepyszny kawałek mięsa z młodego bydła ras mięsnych. Idealny produkt dla wszystkich, w którzy szukają ekologicznego steka, który będzie smaczny, a jednocześnie zdrowy,...
Tomahawk młoda jałówka premium marmur
-8%
181,13 zł 196,88 zł
Waga opakowania
  • Kraj pochodzenia: Polska
Stek Tomahawk z młodej jałówki selekcjonowany pod kątem marmurkowości premium to definicja króla grilla. Nie jest to "łatwy kawałek chleba". Trzeba podejść do niego z szacunkiem. Jeśli nie masz czasu, by odkryć...
64,05 zł
Waga opakowania
brak w magazynie
  • Kraj pochodzenia: Polska
  • Klasa jakości: Quality Meat Program (QMP)
Udziec wołowy na gulasz lub stir fry z najlepszej polskiej wołowiny z młodych, marmurkowych jałówek to doskonały pomysł na proste, pożywne i pyszne danie. Ponieważ mięso pochodzi od bardzo młodego bydła już po krótkim...
Oglądane
136,29 zł
Waga opakowania
  • Kraj pochodzenia: Anglia
Golonka z angielskiej jagnięciny z kością jest doskonała do długiego gotowania w niskiej temperaturze. Element bardzo chudy i pełny cennej tkanki łącznej, która po rozpuszczeniu nadaje mięsu kleistości, maślanej...

Menu

Menu

Zobacz wszystkie ()
Brak wyników wyszukiwania.

Aby dodać do ulubionych musisz być zalogowany.

Zaloguj się