Zobacz wszystkie ()
Brak wyników wyszukiwania.
0 Ulubione

Golonka z angielskiej jagnięciny

Golonka z angielskiej jagnięciny

100,49 zł za szt.

( Cena zwiera podatek VAT )

+ 100 punktu punktów do programu lojalnościowego
Kupując ten produkt zdobędziesz 100 punktu punktów.
Twój koszyk wyniesie łącznie 100 punktów które będzie można zamienić na kupon o wartości 2,50 zł

Golonka z angielskiej jagnięciny z kością jest doskonała do długiego gotowania w niskiej temperaturze. Element bardzo chudy i pełny cennej tkanki łącznej, która po rozpuszczeniu nadaje mięsu kleistości, maślanej konsystencji i niesamowicie bogatego smaku. Golonka jagnięca jest bardzo zdrowa, wskazana dla sportowców oraz wszystkich, którzy mają problemy ze stawami. Przygotuj z niej doskonałe, rozgrzewające danie, które zachwyci cię wyjątkową smakowitością i aromatem. Opakowanie w wadze 1,5kg zawiera 4 golonki, a 0,75kg 2szt. 

Nr katalogowy:
Jag000106
Kraj pochodzenia:
Anglia Anglia
Produkt:
mrożony
Wybierz Waga opakowania:

W magazynie

Cechy
Jag000106
Kraj pochodzenia
    Kraj pochodzenia:
    Anglia Anglia
Pozostałe
    Techniki kulinarne:
    Duszenie
    Gotowanie pod ciśnieniem
    Pieczenie
    Sous vide
    Minimalna trwałość:
    6 miesięcy
    Trudność przygotowania:
    Wymaga umiejętności
    Okazja:
    codzienny obiad
    Cena:
    $
    Produkt:
    mrożony
    Typ żywienia:
    grass fed
Wysyłka
Udostępnij
  • Duszenie
    Duszenie
  • Pieczenie
    Pieczenie
  • Sous vide
    Sous vide
  • Gotowanie pod ciśnieniem
    Gotowanie pod ciśnieniem
Klienci kupili również
848,82 zł
Waga opakowania
  • Kraj pochodzenia: Stany Zjednoczone
  • Klasa jakości: Black Angus USDA CHOICE
Polędwica jest najszlachetniejszym, najbardziej kruchym elementem tuszy wołowej. Amerykańska polędwica Black Angus USA USDA CHOICE jest prawdziwą królową wśród polędwic. Doskonała do pieczenia, na tatara czy do...
58,07 zł
  • Kraj pochodzenia: Polska
Pyszne burgery wołowe premium pakowane po 4 sztuki 200g. Produkowane z mięsa pozyskanego od selekcjonowanych, młodych, tłustych jałówek z polskich hodowli. Idealny balans mięsa i tłuszczu opracowanej receptury...
62,90 zł
Waga opakowania
  • Kraj pochodzenia: Argentyna
  • Klasa jakości: Argentine Quality Beef
Stek z antrykotu Angus z Argentyny to pełnia smaku i aromatu mięsa wołowego gwarantowana przez Argentine Quality Beef. Stek idealny zarówno na grilla jak i do smażenia na patelni. Pochodzi od bydła karmionego...
28,04 zł
  • Kraj pochodzenia: Nowa Zelandia
Burgery wytwarzane z dziczyzny mogą cię zaskoczyć oryginalnym, a jednocześnie rewelacyjnym smakiem. Burger z jelenia jest jednym z najbardziej aromatycznych jakie można sobie wyobrazić i idealnie komponuje się z...
Zestaw White & Red BBQ BOX
-10%
567,57 zł 630,63 zł
  • Kraj pochodzenia: Polska
Jedyna w swoim rodzaju pyszna wołowina od najlepszych polskich hodowców na wyciągnięcie ręki. Zamów dzisiaj płacąc taniej w zestawie. Znajdziesz tu znakomitą polędwicę, marmurkowe steki z antrykotu i rostbefu i pyszne...
196,88 zł
Waga opakowania
  • Kraj pochodzenia: Polska
Stek Tomahawk z młodej jałówki selekcjonowany pod kątem marmurkowości premium to definicja króla grilla. Nie jest to "łatwy kawałek chleba". Trzeba podejść do niego z szacunkiem. Jeśli nie masz czasu, by odkryć...
62,58 zł
Waga opakowania
  • Kraj pochodzenia: Polska
  • Klasa jakości: Quality Meat Program (QMP)
Goleń wołowa bez kości ze szlachetnej polskiej wołowiny to zdecydowanie najlepszy element na gulasz. Pozyskujemy ją z naszego rozbioru, od młodych, tłustych jałówek. Jest to element pełny tkanki łącznej i drogocennego...
100,07 zł
Waga opakowania
  • Kraj pochodzenia: Stany Zjednoczone
  • Klasa jakości: Black Angus USDA CHOICE
Niesamowicie marmurkowy, sezonowany stek z rostbefu Black Angus to prawdziwy rarytas prosto z amerykańskich prerii. Charakteryzuje go intensywnie mięsny smak dzięki tradycyjnej hodowli grass fed oraz końcowemu opasowi...
Oglądane
100,49 zł
Waga opakowania
  • Kraj pochodzenia: Anglia
Golonka z angielskiej jagnięciny z kością jest doskonała do długiego gotowania w niskiej temperaturze. Element bardzo chudy i pełny cennej tkanki łącznej, która po rozpuszczeniu nadaje mięsu kleistości, maślanej...

Menu

Menu

Zobacz wszystkie ()
Brak wyników wyszukiwania.

Aby dodać do ulubionych musisz być zalogowany.

Zaloguj się