Zobacz wszystkie ()
Brak wyników wyszukiwania.
0 Ulubione

Stek z rostbefu z kością Black Angus USA USDA CHOICE

Stek z rostbefu z kością Black Angus USA USDA CHOICE

127,10 zł za szt.

( Cena zwiera podatek VAT )

+ 127 punktu punktów do programu lojalnościowego
Kupując ten produkt zdobędziesz 127 punktu punktów.
Twój koszyk wyniesie łącznie 127 punktów które będzie można zamienić na kupon o wartości 3,18 zł

Stek z rostbefu z kością USA Black Angus wycinany jest przez naszych wprawnych rzeźników z elementu shortloin najbliżej karku. Przed pocięciem element jest sezonowany minimum 40 dni, aby nadać mięsu jeszcze więcej kruchości i smakowitości. Stek ten ma wszelkie walory kulinarne rostbefu wzmocnione dodatkowo aromatem z kości, który uwalnia się powoli do mięsa podczas przygotowania. Doskonała propozycja na grilla.

Nr katalogowy:
Woł000300
  • Cena za 100g: 28,24 zł
  • Cena za 100g:
    28,24 zł
    Kraj pochodzenia:
    Stany Zjednoczone Stany Zjednoczone
    Klasa jakości:
    Black Angus USDA CHOICE
    Produkt:
    mrożony

    zobacz pełen opis

    Wybierz Waga opakowania:

    W magazynie

    Szczegóły produktu

    Stek z rostbefu z kością USA Black Angus to pozycja uwielbiana przez grillmasterów, którzy cenią sobie epicki smak rostbefu. Dodatkowo kość zapewnia podbicie smakowitości, a marmurek Black Angusa fantastyczną soczystość mięsa. To już jest pełnia szczęścia i mięsnej, kulinarnej ekstazy.

    Czym charakteryzuje się ten stek z rostbefu z kością:

    • Rasa Black Angus
    • Klasa jakości USDA CHOICE
    • Grass fed grain finich 120 dni
    • Wołowina sezonowana minimum 40 dni
    • Bardzo marmurkowa
    Cechy
    Woł000300
    Kraj pochodzenia
      Kraj pochodzenia:
      Stany Zjednoczone Stany Zjednoczone
    Pozostałe
      Sezonowany:
      40 dni
      Klasa jakości:
      Black Angus USDA CHOICE
      Rodzaj:
      Stek
      Techniki kulinarne:
      Grill
      Smażenie
      Minimalna trwałość:
      6 miesięcy
      Rasa:
      Black Angus
      Trudność przygotowania:
      Średni
      Okazja:
      outdoor grill
      Cena:
      $$$
      Produkt:
      mrożony
      Typ żywienia:
      grain fed
      Przybliżona grubość:
      2 cm
    Wysyłka
    Udostępnij
    Dowiedz się więcej z filmu
    • Smażenie
      Smażenie
    • Grill
      Grill
    Opinie

    Średnia ocena:

    5
    Zgodność z opisem
    (5)
    Jakość
    (5)
    Smak
    (5)
    Great flavor, only used salt on a charcoal grill. Taste was excellent.

    Dodaj opinię

    Dodaj opinię
    • Jakość:
    • Smak:
    • Zgodność z opisem:
    Prześlij zdjęcia:
    Przeciągnij zdjęcia tutaj lub kliknij aby je wybrać i przesłać.
    Opisz produkt przy pomocy krótkich tagów, oddzielonych przecinkami.

    Opinia zostanie opublikowana w serwisie po weryfikacji treści. Sklep zastrzega sobie prawo do niepublikowania opinii niezwiązanych z produktem i/lub zawierających: wulgaryzmy, teksty obraźliwe, teksty reklamowe.

    Klienci kupili również
    229,78 zł
    • Cena za 100g: 14,36 zł
    • Cena za 100g:
      14,36 zł
    • Kraj pochodzenia: Anglia
    Aromatyczna angielska łopatka jagnięca to idealna propozycja na wyjątkowy obiad lub kolację. Doskonale sprawdzi się jako ukoronowanie świątecznego stołu. Angielska jagnięcina grass fed charakteryzuje się kruchością i...
    94,20 zł
    Waga opakowania
    • Cena za 100g: 31,40 zł
    • Cena za 100g:
      31,40 zł
    • Kraj pochodzenia: Stany Zjednoczone
    • Klasa jakości: Black Angus USDA CHOICE
    Teres Major steak USA Black Angus, znany także pod nazwami Petite Tender lub Chuck tender to mały mięsień wycinany z łopatki wołowej. Nie tylko wygląda jak mała polędwiczka. Jest także delikatny i kruchy niczym...
    57,28 zł
    Waga opakowania
    • Cena za 100g: 30,15 zł
    • Cena za 100g:
      30,15 zł
    • Kraj pochodzenia: Polska
    Stek z polędwicy młoda jałówka zdecydowanie zasługuje na miano jednego z najlepszych steków w Polsce. I nie są to czcze słowa. To idealnie marmurkowa wołowina z młodego bydła pełna soczystości, delikatności i...
    35,66 zł
    • Cena za 100g: 11,89 zł
    • Cena za 100g:
      11,89 zł
    • Kraj pochodzenia: Litwa
    Marynata do mięs DOUBLE "R" RIB RUB to doskonała przyprawa do dań kuchni tradycyjnej, zwłaszcza wieprzowiny. Kompozycja przypraw tej marynaty charakteryzuje się dominującym smakiem imbiru i cynamonu, cieszyła się...
    46,15 zł
    Waga opakowania
    • Cena za 100g: 18,46 zł
    • Cena za 100g:
      18,46 zł
    • Kraj pochodzenia: Argentyna
    • Klasa jakości: Argentine Quality Beef
    Stek z rostbefu z argentyńskiej wołowiny to najwyższa jakość mięsa gwarantowana znakiem Argentine Quality Beef grass fed. Nie bez przyczyny argentyńska wołowina uznawana jest za jedną z najlepszych na świecie. Spróbuj...
    129,78 zł
    Waga opakowania
    • Cena za 100g: 43,26 zł
    • Cena za 100g:
      43,26 zł
    • Kraj pochodzenia: Stany Zjednoczone
    • Klasa jakości: Black Angus USDA CHOICE
    Jeśli masz ochotę na wyjątkowe doznanie kulinarne wybierz stek z antrykotu USA Black Angus w klasie jakości USDA CHOICE. Najwyższa jakość mięsa, kruchość i niesamowita soczystość gwarantowana. Zawdzięcza to...
    367,17 zł
    Waga opakowania
    • Cena za 100g: 36,72 zł
    • Cena za 100g:
      36,72 zł
    • Kraj pochodzenia: Australia
    • Klasa jakości: Wagyu MSA 6+
    Australijski Tomahawk Wagyu jakości MSA 6+ to niesamowicie marmurkowy stek z antrykotu przymocowany do długiej, odsłoniętej kości żebrowej. Pyszny tłuszcz śródmięśniowy uwalnia mnóstwo smakowitości podczas...
    40,97 zł
    • Cena za 100g: 17,07 zł
    • Cena za 100g:
      17,07 zł
    • Kraj pochodzenia: Bułgaria
    Steki z udźca z bułgarskiej jagnięciny błyskawicznie usmażysz na patelni lub na grillu. Bułgarska jagnięcina charakteryzuje się pełnią smaku i aromatu. Pamiętaj jednak, że jest to element z udźca jagnięcego dlatego,...
    Oglądane
    127,10 zł
    Waga opakowania
    • Cena za 100g: 28,24 zł
    • Cena za 100g:
      28,24 zł
    • Kraj pochodzenia: Stany Zjednoczone
    • Klasa jakości: Black Angus USDA CHOICE
    Stek z rostbefu z kością USA Black Angus wycinany jest przez naszych wprawnych rzeźników z elementu shortloin najbliżej karku. Przed pocięciem element jest sezonowany minimum 40 dni, aby nadać mięsu jeszcze więcej...

    Menu

    Menu

    Zobacz wszystkie ()
    Brak wyników wyszukiwania.

    Aby dodać do ulubionych musisz być zalogowany.

    Zaloguj się