Stek z rostbefu z kością Black Angus USA USDA CHOICE
Stek z rostbefu z kością Black Angus USA USDA CHOICE
( Cena zwiera podatek VAT )
Stek z rostbefu z kością USA Black Angus wycinany jest przez naszych wprawnych rzeźników z elementu shortloin najbliżej karku. Przed pocięciem element jest sezonowany minimum 40 dni, aby nadać mięsu jeszcze więcej kruchości i smakowitości. Stek ten ma wszelkie walory kulinarne rostbefu wzmocnione dodatkowo aromatem z kości, który uwalnia się powoli do mięsa podczas przygotowania. Doskonała propozycja na grilla.
Stek z rostbefu z kością USA Black Angus to pozycja uwielbiana przez grillmasterów, którzy cenią sobie epicki smak rostbefu. Dodatkowo kość zapewnia podbicie smakowitości, a marmurek Black Angusa fantastyczną soczystość mięsa. To już jest pełnia szczęścia i mięsnej, kulinarnej ekstazy.
Czym charakteryzuje się ten stek z rostbefu z kością:
- Rasa Black Angus
- Klasa jakości USDA CHOICE
- Grass fed grain finich 120 dni
- Wołowina sezonowana minimum 40 dni
- Bardzo marmurkowa
Kraj pochodzenia
- Kraj pochodzenia:
- Stany Zjednoczone
Pozostałe
- Sezonowany:
- 40 dni
- Klasa jakości:
- Black Angus USDA CHOICE
- Rodzaj:
- Stek
- Techniki kulinarne:
- Grill
Smażenie - Minimalna trwałość:
- 6 miesięcy
- Rasa:
- Black Angus
- Trudność przygotowania:
- Średni
- Okazja:
- outdoor grill
- Cena:
- $$$
- Produkt:
- mrożony
- Typ żywienia:
- grain fed
- Przybliżona grubość:
- 2 cm