Grillstonowie podbijają Ogrodzieniec! Największe święto grilla w Polsce w prehistorycznym stylu!
Wiosenna sałatka ze stekiem teres major, pieczonym kalafiorem i awokado
Jak zrobić terrine z foie gras?
Perliczka pieczona z masłem i tymiankiem
Soczyste przepiórki pieczone w aromatycznych, orientalnych przyprawach
Idealny poziom wysmażenia steka wołowego
Najlepsze mięso na grilla. Pyszne i tanie steki alternatywne.
Jak zrobić bigos?
Pieczony kurczak z karaibskim sosem bbq
Tatar z polędwicy z dipem szczypiorkowym
Stek z antrykotu z sosem pieprzowym oraz puree z selera
Zając duszony w aromatycznym sosie winno śliwkowy
Delivery nationwide Express, nationwide delivery up to 24 hours after shipment.
Maintaining the cooling chainWe guarantee to maintain the right temperatur during delivery.
Expert assistance Constant support from the specialists of the Customer Service Department.
Quality and experience More than 20 years of experience in premium meat distribution.