Zobacz wszystkie ()
Brak wyników wyszukiwania.
0 Ulubione

Golonka z angielskiej jagnięciny

Golonka z angielskiej jagnięciny

136,29 zł za szt.

( Cena zwiera podatek VAT )

+ 136 punktu punktów do programu lojalnościowego
Kupując ten produkt zdobędziesz 136 punktu punktów.
Twój koszyk wyniesie łącznie 136 punktów które będzie można zamienić na kupon o wartości 3,40 zł

Golonka z angielskiej jagnięciny z kością jest doskonała do długiego gotowania w niskiej temperaturze. Element bardzo chudy i pełny cennej tkanki łącznej, która po rozpuszczeniu nadaje mięsu kleistości, maślanej konsystencji i niesamowicie bogatego smaku. Golonka jagnięca jest bardzo zdrowa, wskazana dla sportowców oraz wszystkich, którzy mają problemy ze stawami. Przygotuj z niej doskonałe, rozgrzewające danie, które zachwyci cię wyjątkową smakowitością i aromatem. Opakowanie w wadze 1,5kg zawiera 4 golonki, a 0,75kg 2szt. 

Produkt:
mrożony, przechowywać w temp. -18⁰C
Nr katalogowy:
Jag000106
Kraj pochodzenia:
Anglia Anglia
Wybierz Waga opakowania:

W magazynie

Cechy
Jag000106
Kraj pochodzenia
    Kraj pochodzenia:
    Anglia Anglia
Pozostałe
    Techniki kulinarne:
    Duszenie
    Gotowanie pod ciśnieniem
    Pieczenie
    Sous vide
    Minimalna trwałość:
    6 miesięcy
    Trudność przygotowania:
    Wymaga umiejętności
    Okazja:
    codzienny obiad
    Cena:
    $
    Produkt:
    mrożony, przechowywać w temp. -18⁰C
    Typ żywienia:
    grass fed
Wysyłka
Udostępnij
  • Duszenie
    Duszenie
  • Pieczenie
    Pieczenie
  • Sous vide
    Sous vide
  • Gotowanie pod ciśnieniem
    Gotowanie pod ciśnieniem
Klienci kupili również
48,93 zł
Waga opakowania
  • Kraj pochodzenia: Polska
Stek ze strusia jest pyszną i zdrową propozycją na grilla. Barwą i teksturą mięsa przypomina wołowinę. Ma subtelny smak bez specyficznego posmaku dziczyzny. Ponieważ jednak jest to mięso bardzo delikatne i chude nie...
67,83 zł
Waga opakowania
  • Kraj pochodzenia: Polska
Niesamowicie delikatne policzki wołowe ze szlachetnej polskiej wołowiny są doskonałe do duszenia oraz techniki kulinarnej sous vide. Wołowina z tego elementu pełna jest drogocennego kolagenu dzięki bogatej zawartości...
50,93 zł
Waga opakowania
  • Kraj pochodzenia: Hiszpania
  • Klasa jakości: BIO
Stek z antrykotu BIO z hiszpańskiej wołowiny to zdrowa, soczysta klasyka – marmurkowany, miękki i pełen naturalnego smaku. Wycięty z najszlachetniejszej części tuszy, pochodzi z bydła ras mięsnych, wypasanego przez...
147,63 zł
Waga opakowania
  • Kraj pochodzenia: Stany Zjednoczone
  • Klasa jakości: Black Angus USDA CHOICE
Stek Skirt Black Angus USA USDA CHOICE to pełnokrwisty klasyk z Creekstone Farms – jednej z topowych hodowli w USA. Intensywnie mięsny, pięknie marmurkowany i soczysty jak trzeba. Skirt steak, wycinany z przepony, to...
73,92 zł
Waga opakowania
  • Kraj pochodzenia: Argentyna
Skoki zająca to idealna porcja mięsa na wyjątkową kolację dla dwojga. Możesz je upiec lub udusić z dużą ilością aromatycznych przypraw, warzyw korzennych i odrobiną białego wina, by uzyskać jeszcze delikatniejszą...
60,06 zł
brak w magazynie
  • Kraj pochodzenia: Nowa Zelandia
Steki z combra z nowozelandzkiej jagnięciny to prawdziwa perełka dla miłośników delikatnego, soczystego mięsa z charakterem. Jasnoróżowe, subtelnie marmurkowate i pełne aromatu – pochodzą z jagnięciny grass fed...
156,24 zł
Waga opakowania
  • Kraj pochodzenia: Hiszpania
Secreto z wieprzowiny Iberico to legendarny przysmak i sekret hiszpańskich rzeźników. Zachwyca delikatnością i soczystością mięsa wieprzowego. Jego nazwa bierze się stąd, że ten mały mięsień jest "ukryty" w łopatce....
72,03 zł
Waga opakowania
  • Kraj pochodzenia: Australia
Spróbuj delikatnego mięsa z kangura, przygotuj z niego steki lub pieczeń. Możesz także udusić i podać w formie gulaszu, usmażyć lub przygotować w azjatyckim stylu techniką stir fry. Jeśli nie interesuje cię nuda w...
Oglądane
136,29 zł
Waga opakowania
  • Kraj pochodzenia: Anglia
Golonka z angielskiej jagnięciny z kością jest doskonała do długiego gotowania w niskiej temperaturze. Element bardzo chudy i pełny cennej tkanki łącznej, która po rozpuszczeniu nadaje mięsu kleistości, maślanej...

Menu

Menu

Zobacz wszystkie ()
Brak wyników wyszukiwania.

Aby dodać do ulubionych musisz być zalogowany.

Zaloguj się