- Kraj pochodzenia: Nowa Zelandia
Udziec z jelenia bez kości
122,01 zł za szt.
( Cena zwiera podatek VAT )
Udziec z jelenia bez kości to klasyczna propozycja na pyszną pieczeń z dziczyzny. Jeleń to król polskich lasów i z pewnością może być prawdziwym ukoronowaniem niejednej wyjątkowej uczty. Ten niesamowicie aromatyczny kawałek mięsa najlepiej przygotować w świeżych ziołach zgodnie z recepturą tradycyjnej kuchni europejskiej. Należy też pamiętać o esencjonalnym sosie do mięsa, ponieważ ten element jest bardzo chudy i sos jest niezbędny, by dopełnić jego doskonały smak. Udziec z jelenia pokrojony w kostkę będzie znakomity na gulasz.
Nr katalogowy:
Inn000096
Kraj pochodzenia:
Polska
Produkt:
mrożony
Inn000096
Kraj pochodzenia
- Kraj pochodzenia:
- Polska
Pozostałe
- Rodzaj:
- Element
- Techniki kulinarne:
- BBQ
Duszenie
Gotowanie pod ciśnieniem
Pieczenie - Minimalna trwałość:
- 6 miesięcy
- Trudność przygotowania:
- Średni
- Okazja:
- codzienny obiad
outdoor grill
wyjątkowa okazja - Cena:
- $
- Produkt:
- mrożony
Udostępnij