Mistrzowskie szkolenie z grillowania steków i techniki BBQ w NaGrillu Academy pojedyncza wejściówka 14h
Mistrzowskie szkolenie z grillowania steków i techniki BBQ w NaGrillu Academy pojedyncza wejściówka 14h
( Cena zwiera podatek VAT )
Mistrzowskie szkolenie z grillowania steków i techniki BBQ to szkolenie dla prawdziwych hardcore'owców. 14 godzin solidnej wiedzy i praktyki. Jeśli kochasz grillować, jeśli kochasz smak steków, owoców morza i innych mięs przygotowanych na grillu to to szkolenie jest właśnie dla Ciebie. Dodatkowo podczas tego spotkania zgłębisz tajniki techniki BBQ pod okiem Mistrzów, którzy swoją wiedzę czerpią z różnych konkursów grillowania i bbq realizowanych na całym świecie. Przeczytaj pełen opis, by poznać szczegółowy program i zapisz się koniecznie!
Kto poprowadzi szkolenie?
Przewodnikiem po świecie BBQ będzie Andrzej Gibas – Grill Chef, Mistrz Polski w Grillowaniu i medalista prestiżowego turnieju BBQ – The Jack Daniel's World Championship Invitational Barbecue. To ekspert z góralską duszą, który zna się na grillowaniu jak mało kto. Razem z zaproszonymi specjalistami pokaże Wam techniki, dzięki którym każde danie będzie perfekcyjne.
Szkolenie prowadzić będą także członkowie polskich drużyn grillowania i bbq reprezentujących Polskę podczas międzynarodowych mistrzostw i konkursów. Każde mięso i technika będą dokładnie omówione przez eksperta w danej dziedzinie.
Co będziesz przygotowywać?
Nasze warsztaty to prawdziwa uczta dla miłośników mięsa, ryb i owoców morza. Będziesz pracować na produktach najwyższej jakości: od amerykańskiej wołowiny Black Angus, przez wieprzowinę polską lub hiszpańską iberico, jagnięcinę, dziczyznę czy owoce morza. Każde szkolenie różni się od siebie więc zakres programowy znajduje się przy konkretnym szkoleniu, przy konkretnej dacie. Każde szkolenie mistrzowskie to bardzo bogaty program. Bardzo dużo produktów premium. Zawsze "hands on products" czyli sam będziesz musiał solidnie popracować ;). Każda technika grillowania, technika bbq, a także kawałek mięsa będzie dokładnie omówiony przez specjalistów. Oprócz mięs będzie wiele pysznych dodatków do dań z grilla przygotowywanych na grillach i nie tylko.
Będziecie pracować na produktach najwyższej jakości. Takich produktów i dodatków do nich nie ma na żadnych innych szkoleniach w Polsce. Wyłącznie najwyższa półka:
- Wołowina USA Black Angus w najwyższych klasach jakości – steki i elementy BBQ
- Polska wieprzowina i drób premium
- Ryby i owoce morza oczywiście TOP
Pracujesz na najlepszym sprzęcie:
- Grille Napoleon® z Kanady
- Ceramiczne grille Kamado Bono®
- Smokery BBQ Borniak
- Japońskie noże Mcusta i fińskie garnki Opa & Muurikka
A produkty premium, w tym mięso od Tendermeat czyli właściciela sklepu internetowego BBQ.PL, gwarantują najwyższą jakość i niezapomniane doznania kulinarne.
Do dyspozycji masz w pełni wyposażone stanowisko kulinarne
Dodatki i atmosfera
Podczas warsztatów nikt nie wyjdzie głodny! Do dyspozycji uczestników jest:
- Open bar – napoje i drinki
- Bufet z ciepłymi i zimnymi przekąskami
Lokalizacja
Akademia znajduje się w Mysłowicach, Polska – ul. Cegielniana 15A, 41-400.
Terminy warsztatów Mistrzowskich w 2025
Jeśli nie uda Ci się zapisać na pierwszy termin, nie martw się – szkolenia będą powtarzane, a w razie dużego zainteresowania dodamy kolejne daty.
SOBOTA 25 STYCZNIA
Wspólny Grill & BBQ na poziomie Mistrzowskim "Dla Wytrwałych Pasjonatów BBQ i Szefów Kuchni"
Cały dzień grillowania i BBQ w najlepszym towarzystwie, zaczynamy od 8:00 rano, ostatnim daniem będzie brisketn- mostek wołowy przewidywana godzina ok 23:00.
Na grillu królować będą:
- Wołowina amerykańska Black Angus: steki sezonowane, amerykańskie mostki wołowe (briskety), amerykańskie żebra wołowe
- Wieprzowina polska: żeberka, pulled pork
- Kurczak i jego elementy wydaniu mistrzowskim
Formuła spotkania:
W spotkaniu stacjonarnym weźmie udział ok 20 osób. Uczestnicy będą podzielni na grupy. Zorganizowane będą stacje robocze prowadzone przez ekspertów z danej techniki grillowania i BBQ.