- Kraj pochodzenia: Nowa Zelandia
Comber z angielskiej jagnięciny
( Cena zwiera podatek VAT )
Comber z angielskiej jagnięciny zachwyca niezwykle kruchą strukturą mięsa i cudownym aromatem jagnięciny premium. Comber to najbardziej delikatny element w tuszy jagnięcej. Dodatkowo angielska jagnięcina grass fed to mięso najwyższej jakości w swoim gatunku. Angielski comber ma piękny, różowy kolor, a na kostce znajduje się duże oko mięsa. Jest to możliwe dzięki angielskim rasom owiec wypasanym od wieków tradycyjnie, całorocznie na zielonych pastwiskach, tak by uzyskać najlepszą kulinarnie jagnięcinę.
Comber z angielskiej jagnięciny to propozycja na wyjątkową okazję. Idealnie nadaje się na święta lub na ważny obiad. Upiecz go w całości, a zachowa najwięcej soczystości i smaku. Świetnie sprawdzi się także pieczony w całości na grillu. Jeśli planujesz grilla na kilka osób możesz pokroić go na steki i smażyć oddzielnie. Pyszne danie otrzymasz bardzo szybko. Tak delikatne mięso wymaga smażenia w stekach maksymalnie 1-2 min z każdej strony.
Comber jagnięcy fantastycznie pasuje z aromatycznymi ziołami. Jednak smak angielskiego combra jest tak genialny, że my polecamy go tylko z solą i pieprzem, by w pełni rozkoszować się znakomitym smakiem jagnięciny.
Angielska jagnięcina grass fed charakteryzuje się wyjątkowym smakiem i aromatem, a przy tym doskonałą kruchością i soczystością pomimo bardzo niskiej zawartości tłuszczu.
Kraj pochodzenia
- Kraj pochodzenia:
- Anglia
Pozostałe
- Rodzaj:
- Element
- Techniki kulinarne:
- Grill
Pieczenie
Smażenie - Minimalna trwałość:
- 6 miesięcy
- Trudność przygotowania:
- Średni
- Okazja:
- wyjątkowa okazja
- Cena:
- $$$$$
- Produkt:
- mrożony
- Typ żywienia:
- grass fed