Zobacz wszystkie ()
Brak wyników wyszukiwania.
0 Ulubione

Szkolenie z grillowania steków dla par w NaGrillu Academy 4h

Szkolenie z grillowania steków dla par w NaGrillu Academy 4h

1 399,99 zł za szt.

( Cena zwiera podatek VAT )

Brak punktów za ten produkt.

Chcecie razem wskoczyć na wyższy poziom grillowania? A może dopiero zaczynacie swoją przygodę, ale marzycie o tym, żeby gotować jak prawdziwi mistrzowie? Szukacie nietuzinkowego pomysłu na prezent dla siebie, przyjaciół albo innej pary? Trafiliście idealnie! Zapraszamy na wyjątkowe szkolenie. To przepustka do świata smakowitych steków, aromatycznych mięs i tajników mistrzowskiego grillowania. Gwarantujemy świetną atmosferę, solidną dawkę wiedzy i przepyszne jedzenie, które przygotujecie razem!

Nr katalogowy:
KAT00089

zobacz pełen opis

W magazynie

Szczegóły produktu

Rozpal w sobie pasję do grillowania na najwyższym poziomie! Zapraszamy Cię na ekskluzywne szkolenie, gdzie odkryjesz tajniki przyrządzania wykwintnych dań na grillu, które zachwycą nawet najbardziej wymagające podniebienia.

Czego się nauczysz?

Sztuka grillowania premium: Poznaj zaawansowane techniki grillowania i dowiedz się, jak w pełni wykorzystać potencjał swojego grilla. Perfekcyjne przygotowanie: Naucz się, jak selekcjonować i przygotowywać najwyższej jakości produkty, aby wydobyć z nich pełnię smaku.

Kto poprowadzi szkolenie?

Waszym przewodnikiem po świecie BBQ będzie Andrzej Gibas – Grill Chef, Mistrz Polski w Grillowaniu i medalista prestiżowego turnieju BBQ – The Jack Daniel's World Championship Invitational Barbecue. To ekspert z góralską duszą, który zna się na grillowaniu jak mało kto. Razem z zaproszonymi specjalistami pokaże Wam techniki, dzięki którym każde danie będzie perfekcyjne. Poznacie m.in. metodę "Reverse Sear" – idealną do przygotowania steków.

Co będziecie przygotowywać?

Nasze warsztaty to prawdziwa uczta dla miłośników mięsa, ryb i owoców morza. Wspólnie będziecie pracować na produktach najwyższej jakości. Tematyka poszczególnych szkoleń może różnić się od siebie. Dlatego warto sprawdzić szczegółowy program dla konkretnej daty szkolenia. Podczas szkoleń pracujemy zawsze na produktach z najwyższej półki z Polski z całego świata. Nie tylko mięsa. Również dodatki są klasy premium: sery, owoce, warzywa, sól, oliwa i inne produkty wyłącznie marek premium. Z mięs będziecie mieli do dyspozycji między innymi takie produkty jak:

  • Wołowina USA Black Angus w najwyższych klasach jakości – steki i elementy BBQ
  • Hiszpańska Wieprzowina Iberico
  • Jagnięcina premium
  • Dziczyzna
  • Ryby i owoce morza

Jak wyglądają warsztaty?

Pracujecie razem na najlepszym sprzęcie:

  • Grille Napoleon® z Kanady
  • Ceramiczne grille Kamado Bono®
  • Smokery BBQ Borniak
  • Japońskie noże Mcusta i fińskie garnki Opa & Muurikka

A produkty premium, w tym mięso od Tendermeat czyli właściciela sklepu internetowego BBQ.PL, gwarantują najwyższą jakość i niezapomniane doznania kulinarne.

Do dyspozycji macie w pełni wyposażone stoiska kulinarne.

Dodatki i atmosfera

Podczas warsztatów nikt nie wyjdzie głodny! Do dyspozycji uczestników jest:

  • Open bar – napoje i drinki
  • Bufet z ciepłymi i zimnymi przekąskami

Lokalizacja

Akademia znajduje się w Mysłowicach, Polska – ul. Cegielniana 15A, 41-400.

Terminy warsztatów w 2025

Jeśli nie uda Wam się zapisać na pierwszy termin, nie martwcie się – popularne tematy będą powtarzane, a w razie dużego zainteresowania dodamy kolejne daty.

SOBOTA 5 KWIETNIA

Warsztaty nauki grillowania - Podstawy dobrego grillowania steków i owoców morza

Start o godzinie 11:00. Szkolenie potrwa 4 godziny.

Sekrety wykwintnych dań: Odkryj tajniki przyrządzania ostryg na różne sposoby, steków z tuńczyka bluefin oraz sezonowanej wołowiny amerykańskiej metodą odwróconą.

Menu, które rozpali Twoje zmysły:

  • Ostrygi w symfonii smaków: Skosztuj ostryg przyrządzonych w różnorodny sposób, które zachwycą Twoje podniebienie.
  • Tuńczyk bluefin – królewski stek: Przygotuj i zasmakuj soczystego steka z tuńczyka bluefin, ryby o niezwykłej delikatności i smaku.
  • Amerykańska wołowina – grillowy majstersztyk: Opanuj sztukę przyrządzania 40-dniowej sezonowanej wołowiny amerykańskiej metodą odwróconą, serwowanej w stylu surf and turf z bogactwem warzyw i wykwintnych dodatków.
  • Deser – słodka niespodzianka: Pozwól się zaskoczyć deserem przygotowanym przez naszego Szefa Kuchni, który będzie idealnym zwieńczeniem tej kulinarnej uczty.

Dlaczego warto wziąć udział?

  • Zdobądź praktyczne umiejętności, które pozwolą Ci stać się mistrzem grillowania.
  • Poznaj sekrety przyrządzania wykwintnych dań z najwyższej jakości produktów.
  • Spędź niezapomniany czas w gronie pasjonatów grillowania.
  • Pod okiem doświadczonych szefów kuchni poznasz tajniki obróbki i samego procesu grillowania, tak żeby przyrządzić idealne danie.

SOBOTA 1 MARCA

Warsztaty nauki grillowania - Wszystko na temat steków i metod grillowania

Start o godzinie 11:00. Szkolenie potrwa 4 godziny.

Nauczymy Was od podstaw dobrego grillowania i prawidłowego użytkowania grilla z wykorzystaniem jego  możliwości. To szkolenie wraz z Andrzejem także poprowadzi Krystian Cydejko.

Menu będzie składało się z najróżniejszych przysmaków:

  • Beef Carpaccio, Wagyu Japanese
  • Steki z amerykańskiej wołowiny sezonowane, przygotowane różnymi metodami i stopniami wysmażenia na  grillach gazowych Napoleon i węglowych ceramicznych Kamado Bono 
  • Steki z Tuńczyka kontra steki z Jelenia z dużą ilością dodatków
  • Sos z marynowanego zielonego pieprzu-idealny dodatek do steków
  • Deser - niespodzianka Szefa Kuchni

SOBOTA 1 LUTEGO

Warsztaty Grillowania - Podstawy dobrego grillowania Freestyle

Start o godzinie 11:00. Szkolenie potrwa 4 godziny.

Szkolenie razem z Andrzejem Gibasem poprowadzi Krystian Cydejko. Absolwent szkoły gastronomicznej w Katowicach im. Gustawa Morcinka, Mistrz Polski w Grillowaniu, oraz trener kulinarny. Szef kuchni posiada 22 letnie doświadczenie, które zdobywał w restauracjach najlepszych hoteli w Polsce, jak i tych odznaczonych gwiazdkami Michelin we Francji gdzie spędził dwa lata poznając tajniki tamtejszej kuchni. Specjalista w dziedzinie deserów, wołowiny oraz kuchni francuskiej. Juror licznych konkursów kulinarnych. Zdobywca złotego durszlaka w 14 edycji konkursu śląskie smaki. Trener kulinarny Krystian Cydejko zadba o niezwykłe doznania kulinarne, których nigdy nie zapomnisz. Wyśmienite potrawy oraz mistrzostwo kulinarne przeniesie Twoje kubki smakowe na najwyższy wymiar. Do tego atmosfera pełna relaksu i niesamowitych doznań wprowadzi Cię w stan euforii.

Nauczymy Was od podstaw dobrego grillowania i prawidłowego użytkowania grilla z wykorzystaniem jego możliwości.

Menu będzie składało się z najróżniejszych przysmaków, które przygotujecie (oczywiście z wyjątkiem tatara) na grillu:

  • Tatar z jelenia z dodatkami
  • Steki z wołowiny amerykańskiej sezonowane, przygotowane różnymi metodami i stopniami wysmażenia z dużą ilością dodatków
  • Comber jagnięcy, to najszlachetniejszy z elementów jagnięcych. Jego delikatne, soczyste mięso, pochodzące z odcinka lędźwiowo-krzyżowego jest doceniane przez szefów kuchni na całym świecie za wyjątkowe walory kulinarne.
  • Deser szefa kuchni-niespodzianka

Dołączcie do Nas!

Zapiszcie się już dziś i przekonajcie się, jak zmieni się Wasze podejście do grillowania. Nie czekajcie – ruszcie z nami na podbój świata BBQ!

Wysyłka
Udostępnij
Dowiedz się więcej z filmu
Z tej samej kategorii
Oglądane

Menu

Menu

Zobacz wszystkie ()
Brak wyników wyszukiwania.

Aby dodać do ulubionych musisz być zalogowany.

Zaloguj się