O BBQ.pl i Naszych produktach
Powrót do Faq
Sklep BBQ.PL powstał w 2020 roku.Doświadczenie w sektorze mięsa premium zdobywaliśmy natomiast przez ostatnie 30 lat. Firma Tender Meat sp. z o.o., która jest właścicielem sklepu powstała w 1989 roku. Zajmuje się importem i dystrybucją mięs premium, jest także producentem polskiej, selekcjonowanej wołowiny wysokiej jakości. Tender Meat sp. z o.o. swoje produkty dostarcza zarówno do restauracji jak również do delikatesów i sieci sklepów detalicznych.
W naszej ofercie znajdują się produkty z całego świata.Stawiamy na różnorodność oferty zapewniając szeroki wybór naszym Klientom. Specjalizujemy się w wołowinie. Importujemy nasze produkty z krajów, które mają największe doświadczenie w produkcji wołowiny najwyższej jakości. Kierunki importu to między innymi Japonia, USA, Australia czy Argentyna. Jeśli chodzi o jagnięcinę stawiamy na kraje, gdzie tradycja produkcji i warunki naturalne gwarantują najlepszą jakość produktu. Jagnięcinę sprowadzamy z Anglii, Nowej Zelandii czy Irlandii. Jeśli chodzi o wieprzowinę to ważnym partnerem jest dla nas Hiszpania skąd sprowadzamy legendarną wieprzowinę Iberico. Drób premium sprowadzamy głównie z Francji.
Nasze produkty można spotkać pod marką Tender Meat sp. z o.o. w sklepach stacjonarnych i delikatesach.Szeroka dystrybucja niszowych produktów premium. Regularnie dostarczamy zarówno do małych delikatesów mięsnych, jak i specjalistycznych punktów sprzedaży ze sprzętem grillowym . Nasze produkty można też spotkać w dużych sieciach sklepów detalicznych w większych miastach. Realizujemy także dostawy do dyskontów z szeroką dystrybucją w całym kraju jednak są to zazwyczaj akcje sezonowe np. przy okazji świąt.
Jest wiele możliwości.Szczegółowe dane teleadresowe znajdują się w zakładce kontakt . Możesz skontaktować się z nami drogą mailową wysyłając wiadomość na adres sklep@bbq.pl lub przez formularz kontaktowy. Twoje zapytanie zostanie rozpatrzone najszybciej jak to jest możliwe przez jednego z naszych doradców Klienta! Możesz również skontaktować się z nami na naszej stronie na Facebooku lub Instagramie . Jeśli masz pilne zapytanie nie wahaj się i dzwoń. Doradca z Biura Obsługi Klientów jest dostępny pod telefonem: +48 606 351 072. Telefonicznie można się z nami skontaktować od poniedziałku do piątku w godzinach od 8:00 do 16:00.
Tak oczywiścieZamówienia hurtowe prosimy kierować do działu sprzedaży Tender Meat sp. z o.o. Zapytania o ofertę dla restauracji i delikatesów przyjmujemy drogą mailową na adres biuro@tendermeat.pl lub telefonicznie +23 662 69 20.
Nasze produkty porcjowane i pakowane są przez profesjonalistów.Porcjujemy i pakujemy z zachowaniem najwyższych standardów bezpieczeństwa żywności w naszym zakładzie w Płońsku. Produkty dostarczamy do Klientów w oryginalnych opakowaniach producentów. W przypadku elementów porcjowanych na steki mięso pakowane jest w vacuum.
Długość terminów przydatności do spożycia poszczególnych produktów różni się w zależności od rodzaju i gatunku mięsa , od tego czy produkt jest mrożony czy chłodzony. Szczegółowe informacje na ten temat można znaleźć w kartach poszczególnych produktów. Ponadto na etykiecie produktu wskazujemy jego termin przydatności do spożycia. - Gwarantujemy minimalny okres przydatności do spożycia wynoszący 14 dni w przypadku chłodzonych steków wołowych. - W przypadku chłodzonych elementów wołowych przeznaczonych do dojrzewania minimalny okres trwałości 14 dni. - Gwarantujemy minimalny okres trwałości 90 dni dla produktów mrożonych.