Steki z udźca z bułgarskiej jagnięciny
40,97 zł za szt.
( Cena zwiera podatek VAT )
Steki z udźca z bułgarskiej jagnięciny błyskawicznie usmażysz na patelni lub na grillu. Bułgarska jagnięcina charakteryzuje się pełnią smaku i aromatu. Pamiętaj jednak, że jest to element z udźca jagnięcego dlatego, aby był delikatny należy smażyć go bardzo krótko, na mocno rozgrzanej patelni. Przed smażeniem warto je zamarynować w aromatycznych przyprawach. Bardzo dobrym pomysłem w tym przypadku, będzie także danie z duszonej jagnięciny. Kostka w tych stekach uwolni do dania mnóstwo smakowitości.
Nr katalogowy:
KAT00037
Cena za 100g:
17,07 zł
Waga opakowania [kg]:
0,24
Kraj pochodzenia:
Bułgaria
Produkt:
mrożony
KAT00037
Kraj pochodzenia
- Kraj pochodzenia:
- Bułgaria
Pozostałe
- Waga opakowania [kg]:
- 0,24
- Rodzaj:
- Stek
- Techniki kulinarne:
- Duszenie
Gotowanie pod ciśnieniem
Grill
Smażenie
Sous vide - Minimalna trwałość:
- 6 miesięcy
- Trudność przygotowania:
- Łatwy
- Okazja:
- codzienny obiad
outdoor grill - Cena:
- $
- Produkt:
- mrożony
Udostępnij