Zobacz wszystkie ()
Brak wyników wyszukiwania.
0 Ulubione

Żebra wołowe młoda jałówka premium marmur

Żebra wołowe młoda jałówka premium marmur

37,80 zł za szt.

( Cena zwiera podatek VAT )

+ 37 punktu punktów do programu lojalnościowego
Kupując ten produkt zdobędziesz 37 punktu punktów.
Twój koszyk wyniesie łącznie 37 punktów które będzie można zamienić na kupon o wartości 0,93 zł

Żebra wołowe z polskiej wołowiny są doskonałe do techniki BBQ oraz do pieczenia. Pochodzą z tłustych, młodych jałówek ras mięsnych z naszego rozbioru. Dlatego osobiście odpowiadamy za ich jakość. Wybieramy najbardziej tłuste jałówki, aby uzyskać marmurkowe steki. Jednak z tego rozbioru otrzymujemy także skarb w postaci tych żeber. Są one analogicznie bardzo bogate w tkankę tłuszczową. Ten tłuszcz jest nośnikiem niesamowitego smaku. Przygotowane w niskiej temperaturze, po kilku godzinach będą epicko rozpływały się w ustach.

Produkt:
mrożony, przechowywać w temp. -18⁰C
Nr katalogowy:
Woł000503
Kraj pochodzenia:
Polska Polska
Klasa jakości:
Quality Meat Program (QMP)

zobacz pełen opis

Wybierz Waga opakowania:

W magazynie

Szczegóły produktu

Żebra wołowe z polskiej wołowiny to jeden z naszych ulubionych smakowo elementów. I nie chcemy się tutaj chwalić, ale to nasza produkcja.

Są wspaniale kruche, soczyste, kleiste...po prostu "niebo w gębie".

Są także bardzo proste w przygotowaniu. Możemy zamarynować jakimś pysznym suchym rubem lub nie (wystarczy sama sól i pieprz) i wrzucić na smokera lub grilla na kilka godzin. Po tym czasie w niskiej temperaturze tkanka łączna zmięknie i będzie delikatna jak masło. Dobrze zrobione żebra to takie, od których sama odchodzi kość. Z powodzeniem przygotujemy je także w domowym piekarniku. Ponieważ są bardzo atrakcyjne cenowo będą doskonałe zarówno na codziennego grilla lub na codzienny obiad.

Bydło do naszego rozbioru pozyskujemy tylko od sprawdzonych, najlepszych rolników, którzy wiedzą jak powinna wyglądać hodowla, aby uzyskiwać wysokie parametry kulinarne wołowiny. Za tą wysoką jakość otrzymują oczywiście dodatkową premię. System wynagradzania za jakość jest dla nich bardzo motywujący. oczywiście, aby wyprodukować wysokiej jakości żywiec potrzeba więcej pracy i zaangażowania środków. Ale w efekcie uzyskujemy doskonałe polskie steki i elementy doceniane nie tylko w Polsce.

Co charakteryzuje ten element:

  • Polska wołowina od najlepszych hodowców bydła (bydło urodzone i dorastające w Polsce)
  • Selekcjonowany pod kątem jakości i wieku uboju bydła
  • Sezonowanie wołowiny przez min. 21 dni
  • Mięsne rasy bydła
  • Pasze najwyższej jakości
  • Wysokie standardy dobrostanu zwierząt
Cechy
Woł000503
Kraj pochodzenia
    Kraj pochodzenia:
    Polska Polska
Pozostałe
    Klasa jakości:
    Quality Meat Program (QMP)
    Rodzaj:
    Element
    Techniki kulinarne:
    BBQ
    Duszenie
    Gotowanie pod ciśnieniem
    Pieczenie
    Minimalna trwałość:
    6 miesięcy
    Trudność przygotowania:
    Wymaga umiejętności
    Okazja:
    codzienny obiad
    outdoor grill
    Cena:
    $
    Produkt:
    mrożony, przechowywać w temp. -18⁰C
Wysyłka
Udostępnij
  • BBQ
    BBQ
  • Duszenie
    Duszenie
  • Pieczenie
    Pieczenie
  • Gotowanie pod ciśnieniem
    Gotowanie pod ciśnieniem
Z tej samej kategorii
457,38 zł
Waga opakowania
  • Kraj pochodzenia: Stany Zjednoczone
  • Klasa jakości: Black Angus USDA CHOICE
Żebra Black Angus USA USDA CHOICE są bardzo marmurkowe i pełne smaku. Amerykańskie "short ribsy" będą na prawdę znakomite jeśli przygotujesz je techniką BBQ w smokerze, na grillu lub w swoim domowym piekarniku. Bez...
33,71 zł
Waga opakowania
  • Kraj pochodzenia: Hiszpania
  • Klasa jakości: BIO
Stek z żeber BIO z hiszpańskiej wołowiny to nietypowe, ale niezwykle smakowite cięcie żeber znane także jako short ribs flanken style. Ten typ cięcia uwielbiany jest w Argentynie i Urugwaju. "Asado de Tira" to...
542,01 zł
Waga opakowania
brak w magazynie
  • Kraj pochodzenia: Australia
Nareszcie mamy fantastyczne żebra wołowe Black Angus z australijskiej wołowiny. Za smak i kruchość mięsa odpowiada australijski system produkcji nastawiony na jakość. Australia jest jednym z czołowych producentów...
Klienci kupili również
23,31 zł
  • Kraj pochodzenia: Urugwaj
  • Klasa jakości: BIO
Organic burger z Urugwaju marki The Frozen Butcher to kwintesencja mięsnego smaku wołowiny grass fed. Profesjonalni ranczerzy hodują swoje bydło na pięknych, bujnie porośniętych trawą, zielonych pastwiskach. Tam bydło...
121,07 zł
Waga opakowania
  • Kraj pochodzenia: Polska
Porterhouse z młodej jałówki premium to prawdziwy stekowy klasyk w wersji luksusowej. Po jednej stronie delikatna polędwica, po drugiej soczysty, marmurkowany rostbef – oba oddzielone kością w kształcie litery T,...
372,33 zł
Waga opakowania
  • Kraj pochodzenia: Japonia
  • Klasa jakości: Wagyu A5 BMS 8-9
Stek z antrykotu japońskie Wagyu klasa A5 to absolutny szczyt w świecie wołowiny – zachwyca aksamitną teksturą, głęboką soczystością i spektakularną marmurkowością, która rozpieszcza zmysły już przy pierwszym kęsie....
45,78 zł
Waga opakowania
  • Kraj pochodzenia: Francja
Kukurydziane mini koguciki to uwielbiane we Francji „poussin” hodowane w naturalny sposób na wolnym wybiegu. Dzięki specjalnej diecie opartej o ziarno kukurydzy wolnej od GMO mają charakterystyczny żółty kolor i...
62,69 zł
Waga opakowania
  • Kraj pochodzenia: Australia
Spróbuj delikatnego mięsa z kangura, przygotuj z niego steki lub pieczeń. Możesz także udusić i podać w formie gulaszu, usmażyć lub przygotować w azjatyckim stylu techniką stir fry. Jeśli nie interesuje cię nuda w...
25,20 zł
Waga opakowania
  • Kraj pochodzenia: Hiszpania
  • Klasa jakości: BIO
Stek z rostbefu BIO z hiszpańskiej wołowiny to ekologiczny, delikatny kawałek mięsa z hodowli Pirinat – hiszpańskiego producenta znanego z dbałości o dobrostan zwierząt i naturalne żywienie. Mięso pochodzi z bydła...
281,40 zł
Waga opakowania
brak w magazynie
  • Kraj pochodzenia: Anglia
Udziec bez kości z angielskiej jagnięciny jest doskonały na niedzielną pieczeń lub wyjątkowy świąteczny obiad. Został ręcznie przygotowany i odkostniony przez doświadczonych angielskich rzeźników, więc otrzymujesz...
141,75 zł
Waga opakowania
brak w magazynie
  • Kraj pochodzenia: Anglia
Łopatka z angielskiej jagnięciny jest rozpływająca się w ustach, pozbawiona kości, zwinięta i ręcznie związana przez wprawnego brytyjskiego rzeźnika. Idealna porcja na pieczeń dla całej rodziny. Pochodzi od jagniąt z...
Oglądane
37,80 zł
Waga opakowania
  • Kraj pochodzenia: Polska
  • Klasa jakości: Quality Meat Program (QMP)
Żebra wołowe z polskiej wołowiny są doskonałe do techniki BBQ oraz do pieczenia. Pochodzą z tłustych, młodych jałówek ras mięsnych z naszego rozbioru. Dlatego osobiście odpowiadamy za ich jakość. Wybieramy najbardziej...

Menu

Menu

Zobacz wszystkie ()
Brak wyników wyszukiwania.

Aby dodać do ulubionych musisz być zalogowany.

Zaloguj się