- Kraj pochodzenia: Nowa Zelandia
Steki T-bone z nowozelandzkiej jagnięciny
59,96 zł za szt.
( Cena zwiera podatek VAT )
Steki T-bone z nowozelandzkiej jagnięciny są pyszne i delikatne. Kotleciki wycinane są przez doświadczonych rzeźników z części grzbietowej tuszy jagnięcej. Charakteryzuje się ona najbardziej delikatnym mięsem. Zwierzęta wypasane są całorocznie na zielonych łąkach Irlandii zgodnie z wieloletnią tradycją. Jest to typowa jagnięcina "grass fed", której znakiem rozpoznawczym jest jasno różowa barwa, kruchość i delikatny aromat mięsa. Kostka w kształcie "T" nadaje kotlecikom wyjątkowego, bogatego aromatu podczas smażenia.
Nr katalogowy:
Waga opakowania [kg]:
0,35
Kraj pochodzenia:
Nowa Zelandia
Produkt:
mrożony
Kraj pochodzenia
- Kraj pochodzenia:
- Nowa Zelandia
Pozostałe
- Waga opakowania [kg]:
- 0,35
- Rodzaj:
- Stek
- Techniki kulinarne:
- Grill
Smażenie - Minimalna trwałość:
- 6 miesięcy
- Trudność przygotowania:
- Łatwy
- Okazja:
- codzienny obiad
outdoor grill - Cena:
- $$$
- Produkt:
- mrożony
- Typ żywienia:
- grass fed
Udostępnij