Stek z rostbefu japońskie Wagyu klasa A5
( Cena zwiera podatek VAT )
Stek z rostbefu z japońskiego Wagyu w klasie jakości A5 BMS 8-9 pozwoli Ci wejść na zupełnie nowy poziom grillowania. Japońskie Wagyu słynie na całym świecie z doskonałej marmurkowatości, maślanej tekstury i dekadenckiego smaku. W naszym sklepie znajdziesz doskonałe steki z antrykotu Wagyu pochodzące z prefektur Kagoshima, Hokkaido i Miyazaki. Wołowina pochodząca z tych regionów ma piękny wiśniowo-czerwony kolor, maślaną teksturę i wspaniały, niepowtarzalny smak mięsa.
Jeśli w sztuce bbq dążysz do perfekcji, japońska wołowina Wagyu powinna być na twojej liście zakupów. A w szczególności doskonały, epicko marmurkowy stek z antrykotu z japońskiej wołowiny Wagyu.
Specyficzny, gęsty marmurek przypomina w steku płatki śniegu. Jest on równomiernie rozłożony i podczas jedzenia nadaje stekowi niesamowitej smakowitości. To mięso jest tak delikatne, że tłuszcz w nim zawarty zaczyna się rozpuszczać już w temperaturze 25°C, dosłownie od razu rozpływa się w ustach niczym masło.
W naszej ofercie znajduje się między innymi Wagyu z prefektury Miyazaki hodowane na wyspie Kyushu. Wyspa Kyushu jest trzecią co do wielkości wyspą spośród pięciu głównych wysp Japonii. Jest znana z przemysłu rolniczego i produkcji najlepszej wołowiny Wagyu w Japonii.
Kraj pochodzenia
- Kraj pochodzenia:
- Japonia
Pozostałe
- Klasa jakości:
- Wagyu A5 BMS 8-9
- Rodzaj:
- Stek
- Techniki kulinarne:
- Grill
Smażenie - Minimalna trwałość:
- 14 dni
- Rasa:
- Wagyu
- Trudność przygotowania:
- Łatwy
- Okazja:
- wyjątkowa okazja
- Cena:
- $$$$$
- Produkt:
- chłodzony
- Typ żywienia:
- grain fed