Zobacz wszystkie ()
Brak wyników wyszukiwania.
0 Ulubione

Szkolenie z grillowania steków i techniki BBQ dla par w NaGrillu Academy Silesia

Szkolenie z grillowania steków i techniki BBQ dla par w NaGrillu Academy Silesia

1 399,99 zł za szt.

( Cena zwiera podatek VAT )

Brak punktów za ten produkt.

Chcecie razem wskoczyć na wyższy poziom grillowania? A może dopiero zaczynacie swoją przygodę z BBQ i marzycie o tym, żeby gotować jak prawdziwi mistrzowie? Szukacie nietuzinkowego pomysłu na prezent dla siebie, przyjaciół albo innej pary? Trafiliście idealnie! Zapraszamy na wyjątkowe szkolenie. To przepustka do świata smakowitych steków, aromatycznych mięs i tajników mistrzowskiego grillowania. Gwarantujemy świetną atmosferę, solidną dawkę wiedzy i przepyszne jedzenie, które przygotujecie razem!

Nr katalogowy:
KAT00089

zobacz pełen opis

W magazynie

Szczegóły produktu

Kto poprowadzi szkolenie?

Waszym przewodnikiem po świecie BBQ będzie Andrzej Gibas – Grill Chef, Mistrz Polski w Grillowaniu i medalista prestiżowego turnieju BBQ – The Jack Daniel's World Championship Invitational Barbecue. To ekspert z góralską duszą, który zna się na grillowaniu jak mało kto. Razem z zaproszonymi specjalistami pokaże Wam techniki, dzięki którym każde danie będzie perfekcyjne. Poznacie m.in. metodę "Reverse Sear" – idealną do przygotowania steków.

Co będziecie przygotowywać?

Nasze warsztaty to prawdziwa uczta dla miłośników mięsa, ryb i owoców morza. Wspólnie będziecie pracować na produktach najwyższej jakości: od amerykańskiej wołowiny Black Angus, przez hiszpańską wieprzowinę Iberico, po jagnięcinę premium i dziczyznę. Możecie wybierać spośród różnych tematów zajęć – dopasujcie termin i tematykę do Waszych gustów.

Będziecie pracować na produktach najwyższej jakości:

  • Wołowina USA Black Angus w najwyższych klasach jakości – steki i elementy BBQ
  • Hiszpańska Wieprzowina Iberico
  • Jagnięcina premium
  • Dziczyzna
  • Ryby i owoce morza

Jak wyglądają warsztaty?

Pracujecie razem na najlepszym sprzęcie:

  • Grille Napoleon® z Kanady
  • Ceramiczne grille Kamado Bono®
  • Smokery BBQ Borniak
  • Japońskie noże Mcusta i fińskie garnki Opa & Muurikka

A produkty premium, w tym mięso od Tendermeat czyli właściciela sklepu internetowego BBQ.PL, gwarantują najwyższą jakość i niezapomniane doznania kulinarne.

Dodatki i atmosfera

Podczas warsztatów nikt nie wyjdzie głodny! Do dyspozycji uczestników jest:

  • Open bar – napoje i drinki
  • Bufet z ciepłymi i zimnymi przekąskami
  • W pełni wyposażone stanowiska kulinarne

Lokalizacja

Akademia znajduje się w Mysłowicach, Polska – ul. Cegielniana 15A, 41-400.

Terminy warsztatów w 2025

Jeśli nie uda Wam się zapisać na pierwszy termin, nie martwcie się – popularne tematy będą powtarzane, a w razie dużego zainteresowania dodamy kolejne daty.

SOBOTA 25 STYCZNIA

Wspólny Grill & BBQ na poziomie Mistrzowskim "Dla Wytrwałych Pasjonatów BBQ i Szefów Kuchni" 

Cały dzień grillowania i BBQ w najlepszym towarzystwie, zaczynamy od 8:00 rano, ostatnim daniem będzie brisket- mostek wołowy przewidywana godzina ok 23:00.

Na grillu królować będą: 

  • Wołowina amerykańska Black Angus: steki sezonowane, mostki wołowe, żebra wołowe 
  • Wieprzowina polska: żeberka, pulled pork
  • Kurczak  i jego elementy wydaniu mistrzowskim

Formuła spotkania:

W spotkaniu stacjonarnym weźmie udział ok 20 osób. Uczestnicy będą podzielni na grupy. Zorganizowane będą stacje robocze prowadzone przez ekspertów z danej techniki grillowania i BBQ.

SOBOTA 1 LUTEGO

Warsztaty Grillowania - Podstawy dobrego grillowania Freestyle

Start o godzinie 11:00. Szkolenie potrwa 4 godziny.

Szkolenie razem z Andrzejem Gibasem poprowadzi Krystian Cydejko. Absolwent szkoły gastronomicznej w Katowicach im. Gustawa Morcinka, Mistrz Polski w Grillowaniu, oraz trener kulinarny. Szef kuchni posiada 22 letnie doświadczenie, które zdobywał w restauracjach najlepszych hoteli w Polsce, jak i tych odznaczonych gwiazdkami Michelin we Francji gdzie spędził dwa lata poznając tajniki tamtejszej kuchni. Specjalista w dziedzinie deserów, wołowiny oraz kuchni francuskiej. Juror licznych konkursów kulinarnych. Zdobywca złotego durszlaka w 14 edycji konkursu śląskie smaki. Trener kulinarny Krystian Cydejko zadba o niezwykłe doznania kulinarne, których nigdy nie zapomnisz. Wyśmienite potrawy oraz mistrzostwo kulinarne przeniesie Twoje kubki smakowe na najwyższy wymiar. Do tego atmosfera pełna relaksu i niesamowitych doznań wprowadzi Cię w stan euforii.

Nauczymy Was od podstaw dobrego grillowania i prawidłowego użytkowania grilla z wykorzystaniem jego możliwości.

Menu będzie składało się z najróżniejszych przysmaków, które przygotujecie (oczywiście z wyjątkiem tatara) na grillu:

  • Tatar z jelenia z dodatkami
  • Steki z wołowiny amerykańskiej sezonowane, przygotowane różnymi metodami i stopniami wysmażenia z dużą ilością dodatków
  • Comber jagnięcy, to najszlachetniejszy z elementów jagnięcych. Jego delikatne, soczyste mięso, pochodzące z odcinka lędźwiowo-krzyżowego jest doceniane przez szefów kuchni na całym świecie za wyjątkowe walory kulinarne.
  • Deser szefa kuchni-niespodzianka

SOBOTA 1 MARCA

Warsztaty nauki grillowania - Wszystko na temat steków i metod grillowania

Start o godzinie 11:00. Szkolenie potrwa 4 godziny.

Nauczymy Was od podstaw dobrego grillowania i prawidłowego użytkowania grilla z wykorzystaniem jego  możliwości. To szkolenie wraz z Andrzejem także poprowadzi Krystian Cydejko.

Menu będzie składało się z najróżniejszych przysmaków:

  • Beef Carpaccio, Wagyu Japanese
  • Steki z amerykańskiej wołowiny sezonowane, przygotowane różnymi metodami i stopniami wysmażenia na  grillach gazowych Napoleon i węglowych ceramicznych Kamado Bono 
  • Steki z Tuńczyka kontra steki z Jelenia z dużą ilością dodatków
  • Sos z marynowanego zielonego pieprzu-idealny dodatek do steków
  • Deser - niespodzianka Szefa Kuchni

Dołączcie do Nas!

Zapiszcie się już dziś i przekonajcie się, jak zmieni się Wasze podejście do grillowania. Nie czekajcie – ruszcie z nami na podbój świata BBQ!

Wysyłka
Udostępnij
Dowiedz się więcej z filmu
Z tej samej kategorii
Szkolenie z grillowania steków i techniki BBQ w NaGrillu Academy Silesia - pojedyncza wejściówka
Nowość
799,99 zł
Grillujesz od lat, ale chcesz wejść na wyższy poziom? A może dopiero zaczynasz swoją przygodę z BBQ i chcesz nauczyć się, jak robić to jak zawodowiec? Szukasz prezentu dla bliskiej osoby albo chcesz zaskoczyć...
Oglądane
Szkolenie z grillowania steków i techniki BBQ dla par w NaGrillu Academy Silesia Szkolenie z grillowania steków i techniki BBQ dla par w NaGrillu Academy Silesia
Nowość
1 399,99 zł
Chcecie razem wskoczyć na wyższy poziom grillowania? A może dopiero zaczynacie swoją przygodę z BBQ i marzycie o tym, żeby gotować jak prawdziwi mistrzowie? Szukacie nietuzinkowego pomysłu na prezent dla siebie,...

Menu

Menu

Zobacz wszystkie ()
Brak wyników wyszukiwania.

Aby dodać do ulubionych musisz być zalogowany.

Zaloguj się