- Kraj pochodzenia: Polska
Stek Porterhouse Black Angus USA USDA CHOICE
( Cena zwiera podatek VAT )
Porterhouse może mieć wiele nazw. Bistecca alla Fiorentina, stek na randkę, stek dla dwojga i wiele innych. Jakkolwiek go nie nazwiesz, oferowany przez nas stek jest po prostu absolutnie spektakularny. Amerykański stek Porterhouse Black Angus to propozycja dla prawdziwych smakoszy. Duży rostbef i pełna polędwica otoczona kością, wysoki poziom marmurkowatości i sezonowanie przez minimum 40 dni to jest konkretny przepis na pełnię mięsnej satysfakcji. Prawdziwa doskonałość wyrazistego mięsnego smaku, aromatu i soczystości.
Steki porterhouse nie są często sprzedawane w supermarketach, ponieważ są dosyć kosztowne i zwykle podawane są jako przysmak w restauracjach. Jest lepszą wersją steka T-Bone, ponieważ zawiera znacznie więcej polędwicy. W naszym sklepie znajdziesz steki Porterhouse Black Angus USA klasy restauracyjnej. Są to te same steki, które możesz znaleźć w wysokiej klasy steakhouse'zie.
Nasz Porterhouse Black Angus USA jest pełen wołowego smaku, jest to najbardziej delikatny, soczysty Porterhouse, jaki można dostać.
Czym charakteryzuje się ten stek Porterhouse:
- Rasa Black Angus
- Klasa jakości USDA CHOICE
- Grass fed grain finich 120 dni
- Wołowina sezonowana minimum 40 dni
- Bardzo marmurkowa
Kraj pochodzenia
- Kraj pochodzenia:
- Stany Zjednoczone
Pozostałe
- Sezonowany:
- 40 dni
- Klasa jakości:
- Black Angus USDA CHOICE
- Rodzaj:
- Stek
- Techniki kulinarne:
- Grill
Smażenie - Minimalna trwałość:
- 6 miesięcy
- Rasa:
- Black Angus
- Trudność przygotowania:
- Średni
- Okazja:
- outdoor grill
wyjątkowa okazja - Cena:
- $$$$$
- Produkt:
- mrożony
- Typ żywienia:
- grain fed
- Przybliżona grubość:
- 2 cm