- Kraj pochodzenia: Anglia
Nie wiesz od czego zacząć?
Zobacz polecane produktyUdziec bez kości z angielskiej jagnięciny
( Cena zwiera podatek VAT )
Udziec bez kości z angielskiej jagnięciny jest doskonały na niedzielną pieczeń lub wyjątkowy świąteczny obiad. Został ręcznie przygotowany i odkostniony przez doświadczonych angielskich rzeźników, więc otrzymujesz doskonały kawałek mięsa, który od razu może trafić do piekarnika. Mięso pochodzi od producentów żywca, którzy od wieków hodują swoje stada z dbałością o każdy szczegół. Dzięki temu otrzymujesz jagnięcinę najwyższej kulinarnej jakości. Angielski udziec jagnięcy po upieczeniu będzie niezwykle delikatny i soczysty.

Kraj pochodzenia
- Kraj pochodzenia:
- Anglia
Pozostałe
- Rodzaj:
- Element
- Techniki kulinarne:
- Duszenie
Gotowanie pod ciśnieniem
Pieczenie
Sous vide - Minimalna trwałość:
- 6 miesięcy
- Trudność przygotowania:
- Wymaga umiejętności
- Okazja:
- codzienny obiad
wyjątkowa okazja - Cena:
- $$$
- Produkt:
- mrożony, przechowywać w temp. -18⁰C
- Typ żywienia:
- grass fed
-
Duszenie -
Pieczenie -
Sous vide -
Gotowanie pod ciśnieniem
- Kraj pochodzenia: Nowa Zelandia
- Kraj pochodzenia: Hiszpania
- Kraj pochodzenia: Polska
- Kraj pochodzenia: Polska
- Kraj pochodzenia: Stany Zjednoczone
- Klasa jakości: Black Angus USDA CHOICE
- Kraj pochodzenia: Polska
- Kraj pochodzenia: Polska
- Kraj pochodzenia: Australia
- Klasa jakości: MSA BMS 4
- Kraj pochodzenia: Polska
- Klasa jakości: Quality Meat Program (QMP)
- Kraj pochodzenia: Anglia
- Kraj pochodzenia: Stany Zjednoczone
- Klasa jakości: Black Angus USDA CHOICE
- Kraj pochodzenia: Polska
- Kraj pochodzenia: Bułgaria
- Kraj pochodzenia: Polska
- Kraj pochodzenia: Polska
- Kraj pochodzenia: Stany Zjednoczone
- Klasa jakości: Black Angus USDA CHOICE
Dostawa w całej Polsce Ekspresowa realizacja zamówień do 24h od wysyłki.
Profesjonalne zabezpieczenie przesyłki. Gwarantujemy zachowanie łańcucha chłodniczego w trakcie dostawy.
Pomoc eksperta Stałe wsparcie specjalistów z Działu Obsługi Klientów.
Jakość i doświadczenie Ponad 20 lat doświadczenia w dystrybucji mięs premium.