- Kraj pochodzenia: Anglia
Steki z udźca z nowozelandzkiej jagnięciny
39,27 zł za szt.
( Cena zwiera podatek VAT )
Steki z udźca z nowozelandzkiej jagnięciny błyskawicznie usmażysz na patelni lub na grillu. Nowozelandzka jagnięcina charakteryzuje się pełnią smaku, ale przede wszystkim niezwykłą delikatnością mięsa. Nowa Zelandia to miejsce idealne do hodowli owiec. Zwierzęta pasą się cały rok na rozległych, zielonych pastwiskach. Dzięki temu mięso jagnięce z tego kraju ma znakomity smak i strukturę. Pamiętaj jednak, że steki z udźca należy smażyć bardzo krótko, na mocno rozgrzanej patelni. Przed smażeniem warto zamarynować mięso.
Nr katalogowy:
Jag000252
Kraj pochodzenia:
Nowa Zelandia 

Produkt:
mrożony, przechowywać w temp. -18⁰C
Jag000252
Kraj pochodzenia
- Kraj pochodzenia:
- Nowa Zelandia
Pozostałe
- Rodzaj:
- Stek
- Techniki kulinarne:
- Duszenie
Gotowanie pod ciśnieniem
Grill
Smażenie
Sous vide - Minimalna trwałość:
- 6 miesięcy
- Trudność przygotowania:
- Łatwy
- Okazja:
- codzienny obiad
outdoor grill - Cena:
- $
- Produkt:
- mrożony, przechowywać w temp. -18⁰C
Udostępnij