- Kraj pochodzenia: Japonia
- Klasa jakości: Wagyu A5 BMS 8-9
Antrykot japońskie Wagyu klasa A5plus
( Cena zwiera podatek VAT )
Dzięki autentycznemu, japońskiemu antrykotowi Wagyu klasy A5+ BMS 10-12 możesz doświadczyć prawdziwej kulinarnej podróży w inny wymiar smaku. Antrykot jest najlepszym elementem stekowym. A ten konkretnie antrykot jest z najlepszej na świecie wołowiny. Pochodzi wyłącznie od bydła czystej krwi Wagyu z małych, rodzinnych gospodarstw, w których hodowla odbywa się zgodnie z wielopokoleniową, japońską tradycją.
Produkt dostępny jest w wersji chłodzonej lub mrożonej. Jeśli jest dostępny chłodzony zostanie w pierwszej kolejności wysłany w takiej formie. Jeśli wolisz w formie mrożonej napisz w komentarzu do zamówienia dyspozycję abyśmy profesjonalnie go zamrozili i wysłali jako mrożony.
Antrykot z japońskiego Wagyu klasy A5+ BMS 1-120 powstał dzięki mocno zakorzenionemu w japońskiej kulturze dążeniu do doskonałości poprzez dużą wagę kładzioną na detale. Dieta, środowisko, troska o bydło, genetyka jedyna w swoim rodzaju, to wszystko ma wpływ na powstanie najbardziej unikalnej jakości wołowiny na świecie. Na końcu każdy kawałek mięsa poddany jest ocenie najsurowszego ze wszystkich systemów klasyfikacji jakości wołowiny. Ta praca ma na celu dostarczenie ci najbardziej ekskluzywnego produktu o jakim mogłeś marzyć.
Czym charakteryzuje się ten element:
- Rasa Wagyu
- Klasa jakości klasa A5+ BMS 10-12
- Grain fed minimum 600 dni
- Wołowina sezonowana minimum 30 dni
- Ekstremalnie marmurkowa
Kraj pochodzenia
- Kraj pochodzenia:
- Japonia
Pozostałe
- Klasa jakości:
- Wagyu A5+ BMS 10-12
- Rodzaj:
- Element
- Techniki kulinarne:
- Grill
Smażenie - Minimalna trwałość:
- 6 miesięcy
- Rasa:
- Wagyu
- Trudność przygotowania:
- Łatwy
- Okazja:
- wyjątkowa okazja
- Cena:
- $$$$$
- Produkt:
- Chłodzony lub mrożony
- Typ żywienia:
- grain fed