Zobacz wszystkie ()
Brak wyników wyszukiwania.
0 Ulubione

Stek cote de boeuf Black Angus USA

Stek cote de boeuf Black Angus USA

276,78 zł za szt.

( Cena zwiera podatek VAT )

+ 276 punktu punktów do programu lojalnościowego
Kupując ten produkt zdobędziesz 276 punktu punktów.
Twój koszyk wyniesie łącznie 276 punktów które będzie można zamienić na kupon o wartości 6,90 zł

Cote de boeuf Black Angus to jeden z najznakomitszych steków w naszej ofercie. Dekadencko marmurkowy stek z antrykotu z kością wycięty z amerykańskiego Black Angusa i sezonowany przez min. 40 dni. Pochodzi od bydła wypasanego w centralnych stanach USA. Hodowanego naturalnie, bez hormonów i antybiotyków. Typ opasu grain finish przez 120 dni gwarantujący piękny marmur, konkretna gramatura ok. 1 kg oraz fantastyczny smak mięsa to cechy, które stawiają go w jednym rzędzie z trzema królami grilla obok Tomahawka i Cowboy steaka.

Nr katalogowy:
Woł000849
Kraj pochodzenia:
Stany Zjednoczone Stany Zjednoczone
Klasa jakości:
Black Angus USDA CHOICE
Produkt:
mrożony

zobacz pełen opis

Wybierz Waga opakowania:

W magazynie

Szczegóły produktu

Cote de boeuf Black Angus czyli antrykot z krótką kością z naszej oferty zachwyci każdego amatora grillowania. Wycinamy go z amerykańskiej wołowiny z elementu prime rib. Każdy stek jest wycinany ręcznie z precyzją przez naszych sprawnych rzeźników, a następnie pakowany indywidualnie w vacuum w naszym zakładzie. 

Jego mięso jest wyjątkowo soczyste, pięknie karmelizuje się na grillu. Dodatkowego aromatu dodaje mu kość. Ogryzienie jej jest prawdopodobnie jedną z przyjemniejszych czynności po zgrillowaniu.

Marmurkowatość i sezonowanie przez minimum 40 dni to dodatkowy smak, kruchość i soczystość. Ponadto oferowany przez nas stek pochodzi od jednego z najlepszych producentów w USA, legendarnej marki Creekstone Farms. Takie steki są serwowane w najlepszych restauracjach w Stanach Zjednoczonych przez najlepszych szefów kuchni. Jest to jeden z najchętniej zamawianych steków w restauracjach i steakhouse'ach na całym świecie. 

Ta dbałość o szczegóły na każdym etapie, od hodowli po dystrybucję, zapewnia najwyższą jakość i smakowite doświadczenie za każdym razem, gdy go zamawiasz!

Czym charakteryzuje się ten stek cote de boeuf:

  • Rasa Black Angus
  • Klasa jakości USDA CHOICE
  • Grass fed grain finich 120 dni
  • Wołowina sezonowana minimum 40 dni
  • Bardzo marmurkowa

Cechy
Woł000849
Kraj pochodzenia
    Kraj pochodzenia:
    Stany Zjednoczone Stany Zjednoczone
Pozostałe
    Sezonowany:
    40 dni
    Klasa jakości:
    Black Angus USDA CHOICE
    Rodzaj:
    Stek
    Techniki kulinarne:
    Grill
    Smażenie
    Minimalna trwałość:
    6 miesięcy
    Rasa:
    Black Angus
    Trudność przygotowania:
    Łatwy
    Okazja:
    outdoor grill
    wyjątkowa okazja
    Cena:
    $$$$$
    Produkt:
    mrożony
    Typ żywienia:
    grain fed
    Przybliżona grubość:
    6 cm
Wysyłka
Udostępnij
Dowiedz się więcej z filmu
  • Smażenie
    Smażenie
  • Grill
    Grill
Z tej samej kategorii
97,44 zł
Waga opakowania
  • Kraj pochodzenia: Polska
Cote de boeuf młoda jałówka premium marmur to unikalne połączenie doskonałej jakości polskiej wołowiny z aromatyzującą kością. Produkt wprost stworzony na grilla. Jakby krzyczał do Ciebie wrzuć mnie na ruszt. Aby...
124,95 zł
  • Kraj pochodzenia: Polska
Stek Cote de boeuf sucho dojrzewający ma doskonały stosunek jakości do ceny. Stek z antrykotu z krótką kością, która daje takie efekty smakowe jak Tomahawk czy Cowboy, a jest na tyle uniwersalny, że nawet jeśli nie...
Klienci kupili również
458,22 zł
Waga opakowania
  • Kraj pochodzenia: Japonia
  • Klasa jakości: Wagyu A5+ BMS 10-12
Stek z rostbefu z japońskiego Wagyu w klasie A5+ BMS 10-12, czyli w najwyższym stopniu jakości w japońskiej skali, to definicja smaku najlepszej wołowiny na świecie. Jeśli go spróbujesz bez wątpienia będzie to twoje...
400,89 zł
Waga opakowania
  • Kraj pochodzenia: Japonia
  • Klasa jakości: Wagyu A4 BMS 6-7
Nasz stek z antrykotu japońskie Wagyu klasa A4 jest przysmakiem uznanym i podawanym wyłączenie w najbardziej ekskluzywnych restauracjach na świecie. Teraz możesz przyrządzić go we własnym domu dla swoich gości. Stek...
46,94 zł
Waga opakowania
  • Kraj pochodzenia: Francja
Filet z perliczki zachwyca wybitną delikatnością i soczystością mięsa. Jest to wspaniała, zdrowa alternatywa dla mięsa z kurczaka. Francuzi znani są z zamiłowania do drobiu premium, dlatego dokładają wszelkich starań...
71,30 zł
  • Kraj pochodzenia: Kanada
Stek z bizona pomoże ci zorganizować BBQ z prawdziwego Dzikiego Zachodu. Walorami kulinarnymi przypomina wołowinę. Charakteryzuje się mięsem delikatnym, soczystym, o głębokim i lekko wytrawnym smaku. Bizon jest...
929,04 zł
Waga opakowania
  • Kraj pochodzenia: Stany Zjednoczone
  • Klasa jakości: Black Angus USDA CHOICE
Mostek wołowy Black Angus USA to oryginalny amerykański brisket z wołowiny najwyższej jakości. Takie mostki przygotowuje się w Stanach na konkursach BBQ. W naszej ofercie znajdziesz mostek pełny, czyli składający się...
62,90 zł
Waga opakowania
  • Kraj pochodzenia: Argentyna
  • Klasa jakości: Argentine Quality Beef
Stek z antrykotu Angus z Argentyny to pełnia smaku i aromatu mięsa wołowego gwarantowana przez Argentine Quality Beef. Stek idealny zarówno na grilla jak i do smażenia na patelni. Pochodzi od bydła karmionego...
2 207,84 zł
Waga opakowania
  • Kraj pochodzenia: Japonia
  • Klasa jakości: Wagyu A5 BMS 8-9
Rozsmakuj się jednym z najbardziej wykwintnych mięs na świecie. Antrykot z japońskiego Wagyu klasy A5 BMS 8-9 odmieni twoje dotychczasowe postrzeganie wołowiny. Autentyczna japońska wołowina Wagyu jest znana na całym...
37,91 zł
  • Kraj pochodzenia: Australia
Stek z kangura to pyszne i zdrowe mięso z australijskiej dziczyzny. Jest idealny do smażenia i grillowania. Mięso z kangura jest wyjątkowo chude. Na każde sto gramów steka z kangura, przypada tylko jeden lub dwa gramy...
Oglądane
276,78 zł
Waga opakowania
  • Kraj pochodzenia: Stany Zjednoczone
  • Klasa jakości: Black Angus USDA CHOICE
Cote de boeuf Black Angus to jeden z najznakomitszych steków w naszej ofercie. Dekadencko marmurkowy stek z antrykotu z kością wycięty z amerykańskiego Black Angusa i sezonowany przez min. 40 dni. Pochodzi od bydła...

Menu

Menu

Zobacz wszystkie ()
Brak wyników wyszukiwania.

Aby dodać do ulubionych musisz być zalogowany.

Zaloguj się