Zobacz wszystkie ()
Brak wyników wyszukiwania.
0 Ulubione

Stek cote de boeuf Black Angus USA

Stek cote de boeuf Black Angus USA

276,78 zł za szt.

( Cena zwiera podatek VAT )

+ 276 punktu punktów do programu lojalnościowego
Kupując ten produkt zdobędziesz 276 punktu punktów.
Twój koszyk wyniesie łącznie 276 punktów które będzie można zamienić na kupon o wartości 6,90 zł

Cote de boeuf Black Angus to jeden z najznakomitszych steków w naszej ofercie. Dekadencko marmurkowy stek z antrykotu z kością wycięty z amerykańskiego Black Angusa i sezonowany przez min. 40 dni. Pochodzi od bydła wypasanego w centralnych stanach USA. Hodowanego naturalnie, bez hormonów i antybiotyków. Typ opasu grain finish przez 120 dni gwarantujący piękny marmur, konkretna gramatura ok. 1 kg oraz fantastyczny smak mięsa to cechy, które stawiają go w jednym rzędzie z trzema królami grilla obok Tomahawka i Cowboy steaka.

Nr katalogowy:
Woł000849
Kraj pochodzenia:
Stany Zjednoczone Stany Zjednoczone
Klasa jakości:
Black Angus USDA CHOICE
Produkt:
mrożony, przechowywać w temp. -18⁰C

zobacz pełen opis

Wybierz Waga opakowania:

W magazynie

Szczegóły produktu

Cote de boeuf Black Angus czyli antrykot z krótką kością z naszej oferty zachwyci każdego amatora grillowania. Wycinamy go z amerykańskiej wołowiny z elementu prime rib. Każdy stek jest wycinany ręcznie z precyzją przez naszych sprawnych rzeźników, a następnie pakowany indywidualnie w vacuum w naszym zakładzie. 

Jego mięso jest wyjątkowo soczyste, pięknie karmelizuje się na grillu. Dodatkowego aromatu dodaje mu kość. Ogryzienie jej jest prawdopodobnie jedną z przyjemniejszych czynności po zgrillowaniu.

Marmurkowatość i sezonowanie przez minimum 40 dni to dodatkowy smak, kruchość i soczystość. Ponadto oferowany przez nas stek pochodzi od jednego z najlepszych producentów w USA, legendarnej marki Creekstone Farms. Takie steki są serwowane w najlepszych restauracjach w Stanach Zjednoczonych przez najlepszych szefów kuchni. Jest to jeden z najchętniej zamawianych steków w restauracjach i steakhouse'ach na całym świecie. 

Ta dbałość o szczegóły na każdym etapie, od hodowli po dystrybucję, zapewnia najwyższą jakość i smakowite doświadczenie za każdym razem, gdy go zamawiasz!

Czym charakteryzuje się ten stek cote de boeuf:

  • Rasa Black Angus
  • Klasa jakości USDA CHOICE
  • Grass fed grain finich 120 dni
  • Wołowina sezonowana minimum 40 dni
  • Bardzo marmurkowa

Cechy
Woł000849
Kraj pochodzenia
    Kraj pochodzenia:
    Stany Zjednoczone Stany Zjednoczone
Pozostałe
    Sezonowany:
    40 dni
    Klasa jakości:
    Black Angus USDA CHOICE
    Rodzaj:
    Stek
    Techniki kulinarne:
    Grill
    Smażenie
    Minimalna trwałość:
    6 miesięcy
    Rasa:
    Black Angus
    Trudność przygotowania:
    Łatwy
    Okazja:
    outdoor grill
    wyjątkowa okazja
    Cena:
    $$$$$
    Produkt:
    mrożony, przechowywać w temp. -18⁰C
    Typ żywienia:
    grain fed
    Przybliżona grubość:
    6 cm
Wysyłka
Udostępnij
Dowiedz się więcej z filmu
  • Smażenie
    Smażenie
  • Grill
    Grill
Z tej samej kategorii
97,44 zł
Waga opakowania
  • Kraj pochodzenia: Polska
Cote de boeuf młoda jałówka premium marmur to unikalne połączenie doskonałej jakości polskiej wołowiny z aromatyzującą kością. Produkt wprost stworzony na grilla. Jakby krzyczał do Ciebie wrzuć mnie na ruszt. Aby...
124,95 zł
  • Kraj pochodzenia: Polska
Stek Cote de boeuf sucho dojrzewający ma doskonały stosunek jakości do ceny. Stek z antrykotu z krótką kością, która daje takie efekty smakowe jak Tomahawk czy Cowboy, a jest na tyle uniwersalny, że nawet jeśli nie...
Klienci kupili również
118,34 zł
Waga opakowania
brak w magazynie
  • Kraj pochodzenia: Polska
Stek z polędwicy sucho dojrzewający to fantastyczna propozycja dla najbardziej wymagających. Aby go pozyskać selekcjonujemy najwyższej jakości elementy wołowe z polskiego bydła od najlepszych producentów żywca....
151,41 zł
Waga opakowania
  • Kraj pochodzenia: Polska
  • Klasa jakości: Quality Meat Program (QMP)
Mostek wołowy z polskiej wołowiny to doskonały kawałek mięsa do obróbki kulinarnej techniką low and slow. Zawiera on dużo tkanki łącznej, która nadaje mu po przygotowaniu mnóstwo smakowitości. Idealnie nadaje się na...
35,86 zł
  • Kraj pochodzenia: Litwa
Marynata do mięs SMOKE ALL BBQ RUB przeznaczona jest dla wszystkich rodzajów mięsa oraz dla wszystkich technik kulinarnych. Wybitnie uniwersalna. Klasyczna sucha marynata opracowana przez mistrzów BBQ z USA z...
38,96 zł
brak w magazynie
  • Kraj pochodzenia: Stany Zjednoczone
  • Klasa jakości: Black Angus USDA CHOICE
Medaliony z ligawy Black Angus USA to bardzo chuda wołowina, która najlepiej będzie smakowała w postaci podduszonych medalionów wołowych i podana z kremowym sosem np. grzybowym. Są one relatywnie tanie, dlatego...
91,88 zł
Waga opakowania
  • Kraj pochodzenia: Stany Zjednoczone
  • Klasa jakości: Black Angus USDA CHOICE
Tri tip steak Black Angus USA znany jest również pod nazwami "The Newport" lub "Santa Maria" i jest bardzo popularny w Kalifornii i Ameryce Południowej. Wycinany jest przez naszych rzeźników z mięśnia krzyżowej co...
91,04 zł
Waga opakowania
  • Kraj pochodzenia: Polska
Stek z rostbefu z młodego bydła z polskiej wołowiny to synonim znakomitego smaku wołowiny za przystępną cenę. Doskonała propozycja dla wszystkich ceniących wyjątkowy, lekko wytrawny smak rodzimego mięsa wołowego. Stek...
136,29 zł
Waga opakowania
  • Kraj pochodzenia: Anglia
Golonka z angielskiej jagnięciny z kością jest doskonała do długiego gotowania w niskiej temperaturze. Element bardzo chudy i pełny cennej tkanki łącznej, która po rozpuszczeniu nadaje mięsu kleistości, maślanej...
46,52 zł
  • Kraj pochodzenia: Polska
Pyszne burgery wołowe premium pakowane po 4 sztuki 200g. Produkowane z mięsa pozyskanego od selekcjonowanych, młodych, tłustych jałówek z polskich hodowli. Idealny balans mięsa i tłuszczu opracowanej receptury...
Oglądane
276,78 zł
Waga opakowania
  • Kraj pochodzenia: Stany Zjednoczone
  • Klasa jakości: Black Angus USDA CHOICE
Cote de boeuf Black Angus to jeden z najznakomitszych steków w naszej ofercie. Dekadencko marmurkowy stek z antrykotu z kością wycięty z amerykańskiego Black Angusa i sezonowany przez min. 40 dni. Pochodzi od bydła...

Menu

Menu

Zobacz wszystkie ()
Brak wyników wyszukiwania.

Aby dodać do ulubionych musisz być zalogowany.

Zaloguj się