Archiwum

Julian Karewicz 1 lat temu 1965

Teres Major flambirowany whisky w sosie śmietanowo-grzybowym

Teres major to jeden z naszych ulubionych steków. Teksturą, kruchością, smakowitością i kształtem przypomina mini polędwicę. Niezwykle prosty w przygotowaniu.
Czytaj więcej
1 lat temu 3922

Co to jest marmurkowatość?

Czym jest osławiona marmurkowatość wołowiny? To pojęcie często pojawia się na różnych forach miłośników tego mięsa. Przeczytaj nasz artykuł, by lepiej zrozumieć to zagadnienie.
Czytaj więcej
SalonGrilli 1 lat temu 2886

Kotleciki jagnięce grillowane na grillu gazowym

Jagnięcina z grilla jest przepyszna. Naszym zdaniem jednymi z najlepszych na grilla są steki z combra. Idealna kombinacja smaku mięsa, tłuszczyku i aromatu z opiekanej kości.
Czytaj więcej
Oglądane

Aby dodać do ulubionych musisz być zalogowany.

Zaloguj się

Menu

Menu

Zobacz wszystkie ()
Brak wyników wyszukiwania.