Archiwum

Julian Karewicz 2023-08-28 1028

Teres Major flambirowany whisky w sosie śmietanowo-grzybowym

Teres major to jeden z naszych ulubionych steków. Teksturą, kruchością, smakowitością i kształtem przypomina mini polędwicę. Niezwykle prosty w przygotowaniu.
Czytaj więcej
2023-08-23 1185

Co to jest marmurkowatość?

Czym jest osławiona marmurkowatość wołowiny? To pojęcie często pojawia się na różnych forach miłośników tego mięsa. Przeczytaj nasz artykuł, by lepiej zrozumieć to zagadnienie.
Czytaj więcej
SalonGrilli 2023-08-03 877

Kotleciki jagnięce grillowane na grillu gazowym

Jagnięcina z grilla jest przepyszna. Naszym zdaniem jednymi z najlepszych na grilla są steki z combra. Idealna kombinacja smaku mięsa, tłuszczyku i aromatu z opiekanej kości.
Czytaj więcej
Oglądane

Menu

Menu

Zobacz wszystkie ()
Brak wyników wyszukiwania.

Aby dodać do ulubionych musisz być zalogowany.

Zaloguj się