- Kraj pochodzenia: Kanada
Archiwum
BBQ.pl 2021-01-27
1558
Stek flat iron z sosem romesco
Steki flat iron to jeden z bardzo dobrych pomysłów by raz na jakiś czas odejść od klasyki takiej jak stek z rostbefu czy stek z antrykotu. Ten fantastyczny element jest jednym z mięśni łopatki (jest po polędwicy...
Czytaj więcej
BBQ.pl 2021-01-15
5195
Goleń wołowa po tajsku ze świeżą sałatką
Goleń wołowa to fantastyczny element pełny mięsnego smaku i zbawiennego dla naszego zdrowia kolagenu. Jest bardzo prosta w przygotowaniu wymaga jednak trochę czasu. Uduszona będzie rozpływać się w ustach. Doskonale...
Czytaj więcej
BBQ.pl 2021-01-09
49461
Pieczeń z udźca wołowego z ziołami
Udziec wołowy, a właściwie jeden z jego elementów (sirloin tip) czyli mięsień z okolic krzyżowej oraz zrazowej górnej według europejskiego rozbioru, to idealna propozycja na domową, klasyczną pieczeń wołową. Danie...
Czytaj więcej
BBQ.pl 2021-01-06
7206
W dzisiejszych czasach szczególnego znaczenia nabrała dbałość o zdrowie i odporność na co bez wątpienia składa się w szczególności zdrowa dieta. Zaczynamy zwracać coraz większą uwagę na to jakiej jakości produkty...
Czytaj więcej
BBQ.pl 2021-01-04
14672
Przepisów dotyczących przygotowania steków wołowych jest bardzo wiele. Nie ma jednej jedynej uniwersalnej odpowiedzi jak usmażyć steka. Szczególnie, że steki różnią się od siebie grubością, rodzajem elementu, z...
Czytaj więcej