Archiwum

2 rok temu 2977

Burger z serem blue i słodkim żurawinowym sosem barbecue

Podstawą dobrego burgera jest dobra wołowina, kompozycja pysznych świeżych warzyw i oczywiście dobrane do tego odpowiednio sosy i dodatek, który może nadać daniu tego wyjątkowego twistu. Tutaj będzie nim pyszny ser blue.
Czytaj więcej
2 rok temu 10835

Mostek wołowy z piekarnika król teksańskiego BBQ

Bryskiet to Król grilla w stanie Teksas. Jeden jego koniec to chude mięso, natomiast na drugim znajduje się gruba warstwa pysznego tłuszczu. Musi być pieczony wystarczająco długo, źle przygotowanego można używać do...
Czytaj więcej
2 rok temu 4150

Klasyczny grillowany stek z antrykotu z ziemniakami i krążkami cebuli

Stek z antrykotu to klasyka dania z grilla czy domowej patelni. Dodaj do tego krążki cebulowe i masz idealne połączenie smaków. Jak mówi nasz przyjaciel John "Match made in heaven".
Czytaj więcej
Perini 2 rok temu 17646

Wołowina mielona po włosku z cukinią i pomidorami

Prosty ale niesamowicie smaczny przepis rodzinny amerykańskiego mistrza kuchni i właściciela jednego z najlepszych steakhousów w USA. Z pewnością zachwyci wszystkich miłośników wołowiny i włoskiej kuchni.
Czytaj więcej
2 rok temu 2093

Ziemniaki po kowbojsku

Przypuszczamy, że jest to najpopularniejsza potrawa wśród kowbojów i ranczerów. Stek i ziemniaki po kowbojsku to dla nich chleb powszedni. Dzięki temu przepisowi z łatwością nakarmisz 10 zgłodniałych osób. Przepis...
Czytaj więcej
2 rok temu 1349

Soczyste żółte koguciki z grilla w stylu spatchcock

Nie ma nic lepszego niż aromatyczny i niezwykle delikatny żółty mini kogucik przygotowany na grillu. Ta chrupiąca skórka i prawdziwie soczyste mięso to kwintesencja smaku i kulinarnej przyjemności.
Czytaj więcej
Oglądane

Aby dodać do ulubionych musisz być zalogowany.

Zaloguj się

Menu

Menu

Zobacz wszystkie ()
Brak wyników wyszukiwania.