Archiwum
6 miesiąc temu
533
Rosół na szpondrze z tymiankiem, warzywami i pulpecikami wołowymi
Rosół to klasyka polskiej kuchni – aromatyczny, pełen smaku i wspomnień z dzieciństwa. Dziś przedstawiamy przepis na jego nieco bogatszą wersję. Sprawdź!
Czytaj więcej
7 miesiąc temu
479
Wołowina w słodko kwaśnym sosie z wędzonych śliwek
Prawdziwy festiwal smaku – soczyste kawałki wołowiny, słodycz wędzonych śliwek, delikatny aromat przypraw i lekka kwaśność octu tworzą idealną harmonię. Sprawdź nasz przepis.
Czytaj więcej
7 miesiąc temu
453
Otwarta lasagne ze smażoną wołowiną i warzywami – nowy wymiar klasyki!
Lasagne to jedno z tych dań, które kojarzy się z ciepłem domowego ogniska i aromatem pomidorowego sosu przeplatanego makaronem i mięsem. Ale dziś proponujemy coś zupełnie innego – otwartą lasagne, która przełamuje...
Czytaj więcej