Archiwum
BBQ.PL 3 rok temu
2141
Steki jagnięce w miodzie i imbirze
Odrobina naturalnej słodyczy wraz z nutą pikanterii, nada jagnięcinie unikalny smak. Jest to połącznie wprost stworzone dla smażonych steków jagnięcych z combra, które pozostanie w twojej pamięci na długo.
Czytaj więcej
BBQ.pl 3 rok temu
2148
Grillowany teres major z sosem pieprzowo-serowym
Stek teres major to fantastyczny stek wołowy z łopatki. Możesz go spotkać także pod nazwą petite tender. Wygląda jak mała polędwiczka i jest prawie tak delikatny. Doskonale nadaje się na grilla w całości. Można go...
Czytaj więcej
BBQ.PL 3 rok temu
2545
Stek z rostbefu z sosem winnym
Wyjątkowy przepis na stek z rostbefu z maślanym, pysznym, kremowym sosem z czerwonego wina z grzybami.
Czytaj więcej
BBQ.pl 3 rok temu
5250
Antrykot wołowy – instrukcja rozbioru krok po kroku
Antrykot wołowy można w prosty sposób samemu przygotować na grilla. Sprawdź jak prawidłowo rozebrać go krok po kroku. Przygotuj sobie steki idealnej grubości. Instrukcja dotyczy antrykotu wołowego USA Black Angus....
Czytaj więcej