- Kraj pochodzenia: Stany Zjednoczone
Przepisy i artykuły
Zastanawiałeś się kiedyś jak dobrze przyrządzić mięso np. wołowinę czy jagnięcinę. Jeśli nie jesteś vege to prawdopodobnie tak :). Na tej stronie znajdziesz mnóstwo ciekawych przepisów, wskazówek technicznych i artykułów.
Nawigowanie na naszym blogu jest bardzo proste. Możesz filtrować je posługując się kategoriami, rodzajami kuchni, typem dania lub słowami kluczowymi przy przepisach.
Już dzisiaj zacznij eksplorować naszą mięsną encyklopedię.
Teres Major flambirowany whisky w sosie śmietanowo-grzybowym
Sushi z wołowiną - rainbow maki z polędwicą wołową Black Angus
Stek wieprzowy secreto iberico na grillu gazowym
Triki i porady, dzięki którym zostaniesz mistrzem grillowania
Soczyste burgery Wagyu lub Black Angus z bekonem
Wielkie Grillowanie amerykańskich steków podczas WOW FEST w Elektrowni Powiśle
Stek z antrykotu smażony na patelni podany z "polską sałatką z pikli"
Burger z serem blue i słodkim żurawinowym sosem barbecue
Mostek wołowy z piekarnika król teksańskiego BBQ
Klasyczny grillowany stek z antrykotu z ziemniakami i krążkami cebuli