- Kraj pochodzenia: Stany Zjednoczone
Przepisy i artykuły
Zastanawiałeś się kiedyś jak dobrze przyrządzić mięso np. wołowinę czy jagnięcinę. Jeśli nie jesteś vege to prawdopodobnie tak :). Na tej stronie znajdziesz mnóstwo ciekawych przepisów, wskazówek technicznych i artykułów.
Nawigowanie na naszym blogu jest bardzo proste. Możesz filtrować je posługując się kategoriami, rodzajami kuchni, typem dania lub słowami kluczowymi przy przepisach.
Już dzisiaj zacznij eksplorować naszą mięsną encyklopedię.
Steki z antrykotu - co spowodowało, że cały świat się w nich rozsmakował
Niezwykłe walory smakowe wołowiny Wagyu
Polędwica z dzika nadziewana śliwką i tamarindem
Morelowo śliwkowy sos do pieczeni
Azjatycka zupa drobiowa z mlekiem kokosowym i trawą cytrynową
Egzotyczna sałatka z kangurem i cytrynowym dressingiem
Egzotyczna sałatka ze strusiem i makaronem sojowym
Stek z kangura z emulsją z chili i grzybami
Cote de boeuf z sałatką ze szpinaku z serem pleśniowym i sosem balsamicznym
Tatar wołowy i pieczeń wołowa jako oryginalny pomysł na świąteczne potrawy
Comber jagnięcy w orzechowej panierce z dyniowym assiette
Biodrówka jagnięca sous vide w śliwkowym sosie korzennym z redukcji z wina czerwonego