- Kraj pochodzenia: Stany Zjednoczone
Przepisy i artykuły
Zastanawiałeś się kiedyś jak dobrze przyrządzić mięso np. wołowinę czy jagnięcinę. Jeśli nie jesteś vege to prawdopodobnie tak :). Na tej stronie znajdziesz mnóstwo ciekawych przepisów, wskazówek technicznych i artykułów.
Nawigowanie na naszym blogu jest bardzo proste. Możesz filtrować je posługując się kategoriami, rodzajami kuchni, typem dania lub słowami kluczowymi przy przepisach.
Już dzisiaj zacznij eksplorować naszą mięsną encyklopedię.
Sałatka z wołowiną w stylu tajskim
Grillowany stek tomahawk z sosem chimichuri
Burger wołowy Black Angus z bułką bawarską i piklami
Kanapka z żebrami wołowymi z pikantnym sosem tatarskim
Ile czasu grillować? Czyli grillowanie na czas
Soczysty burger z wołowiny Black Angus
Sałatka ze stekiem z rostbefu wołowego
Grzanki z burratą i grillowaną wołowiną
Sałatka a’la Cezar ze stekiem z antrykotu
Kanapka z wołowiną w stylu orientalnym
Grill czy ognisko – co wybrać?