Grillowanie pośrednie

BBQ.pl 8 miesiąc temu 49023

Idealny poziom wysmażenia steka wołowego

Nie ma jednego „właściwego” stopnia wysmażenia – liczy się Twój smak. Dowiedz się, jak osiągnąć perfekcyjny efekt: od krwistego blue po klasyczne well done. Naucz się sprawdzać gotowość steka bez termometru, odkryj...
Czytaj więcej
1 lat temu 1135

Grillowany stek Cowboy z pomidorami z zapiekanym parmezanem

To wyjątkowe danie. Klasyczna, amerykańska kuchnia w najlepszym wydaniu.
Czytaj więcej
1 lat temu 4272

Mistrzostwa Polski Grilla i BBQ Ogrodzieniec 2024

Nadchodzi kolejna edycja najlepszej imprezy grillowej w Polsce. Serdecznie zapraszamy wszystkich pasjonatów sztuki BBQ. Widzimy się w Ogrodzieńcu już 25 maja. To będzie niesamowity weekend!
Czytaj więcej
2 rok temu 1970

Triki i porady, dzięki którym zostaniesz mistrzem grillowania

Grillowanie to niezwykle przyjemna forma spędzania czasu. Czasami wydaje nam się to trochę skomplikowane. Jak zawsze trening czyni mistrza. Mamy nadzieję, że nasze porady pomogą ci przełamać wstępną nieśmiałość w tym...
Czytaj więcej
Jarek Owczarczyk 2 rok temu 2158

Cote de boeuf z sałatką ze szpinaku z serem pleśniowym i sosem balsamicznym

Czasami boimy się podjąć wyzwanie przygotowania grubych steków z kością takich jak cote de boeuf. Ten król steków z antrykotu stanowić może wyzwanie. Dlatego mistrz kuchni Jarosław Owczarczyk przygotował dla Was...
Czytaj więcej
BBQ.pl 3 rok temu 2553

Grillowany teres major z sosem pieprzowo-serowym

Stek teres major to fantastyczny stek wołowy z łopatki. Możesz go spotkać także pod nazwą petite tender. Wygląda jak mała polędwiczka i jest prawie tak delikatny. Doskonale nadaje się na grilla w całości. Można go...
Czytaj więcej
BBQ.pl 4 rok temu 2865

Przepiórka z grilla na zielonym puree

Przepiórka z grilla na zielonym puree z groszku z dodatkiem mięty to świetna propozycja kulinarna zarówno dla miłośników drobiu jak i dziczyzny. Mamy w tym wypadku “kilka pieczeni na jednym ogniu”. Po pierwsze...
Czytaj więcej
BBQ.pl 4 rok temu 3683

Comber jagnięcy z grilla po azjatycku

Kulinarna podróż do krajów dalekiej Azji to nie mrzonka, ale prawdziwa przygoda, która czeka na Ciebie tuż za rogiem. Przepis na comber jagnięcy to połączenie smaków, typowych dla krajów Azjatyckich z tradycyjną...
Czytaj więcej
BBQ.pl 4 rok temu 1592

Flank Steak z nadziewaną Papryką Poblano

Flank Steak z nadziewaną Papryką Poblano – to danie proste, a wyjątkowo wykwintne. Kompozycja jednego z naszych flagowych steków alternatywnych, oraz łagodnej papryczki chili, zachwyci każdego zaprawionego w boju...
Czytaj więcej
BBQ.pl 4 rok temu 2479

Grillowany comber jagnięcy z piklami z białej rzodkwi

Sezon grillowy rusza pełną parą. Idealną propozycją, która rozpali kubki smakowe i zaskoczy kruchością oraz soczystością przy niedużym nakładzie pracy jest comber jagnięcy. Zachowując podstawowe techniki grillowania...
Czytaj więcej
BBQ.pl 4 rok temu 3078

Steki picanha z patelni z dzikimi grzybami

Picanha to ukochany w Ameryce Południowej kawałek mięsa z jednego z mięśni udźca wołowego, z krzyżowej. Żeby być bardziej precyzyjnym jest to okrywa krzyżowej. Mięsień sam w sobie nie jest bardzo poprzerastany...
Czytaj więcej
BBQ.pl 4 rok temu 3589

Pikantne żebra wołowe

Żebra wołowe to jeden z naszych ulubionych elementów wołowych. Wiele osób boi się spróbować ponieważ sądzi, że są one trudne w przygotowaniu. W rzeczywistości przygotowanie pysznych, soczystych żeber jest banalnie...
Czytaj więcej

Aby dodać do ulubionych musisz być zalogowany.

Zaloguj się

Menu

Menu

Zobacz wszystkie ()
Brak wyników wyszukiwania.