Wynik wyszukiwania "przepis"

2 miesiąc temu 1541

Ogrodzieniec 2025 - największe święto grilla w Polsce w prehistorycznym stylu!

Fani grillowania, szykujcie się na największe i najbardziej smakowite wydarzenie w Polsce! Już po raz kolejny Zamek Ogrodzieniec stanie się areną spektakularnych zmagań kulinarnych i niezapomnianych wrażeń podczas...
Czytaj więcej
2 miesiąc temu 869

Wiosenna sałatka ze stekiem teres major, pieczonym kalafiorem i awokado

Masz ochotę na coś więcej niż zwykłą sałatkę? Ten przepis to połączenie soczystego steka Teres Major z delikatnie pieczonym kalafiorem, wzbogacone o świeże warzywa, kremowe awokado i chrupiące migdały. Całość polana...
Czytaj więcej
2 miesiąc temu 1066

Terrine z foie gras – francuska uczta, którą zrobisz w domu!

Zaskocz swoich gości klasycznym francuskim rarytasem czyli terrine z foie gras! Ten przepis to klasa, smak i prostota w jednym. Poczuj się jak prawdziwy szef kuchni i przygotuj coś wyjątkowego!
Czytaj więcej
3 miesiąc temu 2981

Perliczka pieczona z masłem i tymiankiem

Chcesz zaskoczyć gości czymś wyjątkowym? Pieczona perliczka z masłem i tymiankiem to elegancka, a zarazem prosta alternatywa dla tradycyjnego drobiu. Jej delikatny smak i aromat zachwycą każdego, sprawdź nasz przepis!
Czytaj więcej
4 miesiąc temu 1024

Soczyste przepiórki pieczone w orientalnych przyprawach

Mamy dla Ciebie propozycję, która z pewnością przypadnie Ci do gustu – soczyste przepiórki pieczone w aromatycznych, orientalnych przyprawach. To danie to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca delikatność mięsa...
Czytaj więcej
BBQ.pl 4 miesiąc temu 36640

Idealny poziom wysmażenia steka wołowego

Nie ma jednego „właściwego” stopnia wysmażenia – liczy się Twój smak. Dowiedz się, jak osiągnąć perfekcyjny efekt: od krwistego blue po klasyczne well done. Naucz się sprawdzać gotowość steka bez termometru, odkryj...
Czytaj więcej
BBQ.PL 5 miesiąc temu 2816

Idealne na grilla mięsa premium, które nie kosztują fortuny

Poznaj 6 alternatywnych steków wołowych, które idealnie sprawdzą się na grilla. Flat Iron, Flank, Tri-Tip i inne wyjątkowe cięcia, które zachwycą smakiem i jakością. Sprawdź, jak je przygotować i gdzie kupić mięso...
Czytaj więcej
5 miesiąc temu 1117

Jak zrobić perfekcyjny bigos?

Klasyczne danie w niekonwencjonalnym, pysznym wydaniu. Bigos to nie jest typowa potrawa na naszym blogu. Ale jeśli chcesz go zrobić perfekcyjnie pamiętaj o wysokiej jakości mięsie. W tym przepisie polecamy trochę...
Czytaj więcej
6 miesiąc temu 535

Pieczony kurczak z karaibskim sosem bbq

Niebanalny pomysł na obiad, kolację czy wyjątkową okazję. Delikatne, soczyste, a jednocześnie kruche mięso w towarzystwie warzyw, z mnóstwem świeżych przypraw, pokreślone wyrazistym smakiem sosu bbq w stylu karaibskim.
Czytaj więcej
6 miesiąc temu 918

Tatar z polędwicy z dipem szczypiorkowym

Tatar z polędwicy wołowej to klasyk, który nigdy się nie nudzi. Ale my dodaliśmy do niego coś ekstra – genialny dip szczypiorkowy, który robi robotę i nadaje całości świeżego, zaskakującego smaku.
Czytaj więcej
6 miesiąc temu 1933

Stek z antrykotu z sosem pieprzowym oraz puree z selera

Zaskocz i zachwyć swoich bliskich serwując na święta rewelacyjnej jakości stek z kremowy sosem pieprzowym i aromatycznym puree z selera. Sprawdź ten przepis.
Czytaj więcej
6 miesiąc temu 1398

Zając duszony w aromatycznym sosie winno śliwkowym

Zaskocz swoich bliskich wyrazistym i wyrafinowanym smakiem tej wyjątkowej, świątecznej potrawy. Sprawdź nasz przepis dla ambitnych :)
Czytaj więcej

Aby dodać do ulubionych musisz być zalogowany.

Zaloguj się

Menu

Menu

Zobacz wszystkie ()
Brak wyników wyszukiwania.