Soczysty burger z wołowiny Black Angus

Do ulubionych
196
196
Do ulubionych
Soczysty burger z wołowiny Black Angus
2024-06-20Kategoria: Przepisy i artykuły, Rodzaje mięsa, Techniki kulinarne, Wołowina, Grillowanie, Smażenie, Aktualności

Soczysty burger z wołowiny Black Angus

Burger to jedno z najbardziej klasycznych dań z wołowiny z grilla. Wypróbuj ten przepis na soczystego burgera z wołowiną Black Angus. Ten smak zachwyci każdego miłośnika burgerów.

Użyty sprzęt

Sos do hamburgerów

  • 2 łyżki majonezu
  • 1 łyżka ketchupu
  • 2 łyżeczki musztardy francuskiej

Sposób przygotowania

  • Mięso grillujemy z dwóch stron. Następnie doprawiamy solą i pieprzem. Na jeszcze gorące burgery układamy plasterki sera. Bułki przekrawamy i podpiekamy na grillu.

  • Przygotowujmy sos - do miski przekładamy majonez, ketchup oraz musztardę - dokładnie mieszamy.
    Gotowym sosem smarujemy bułkę, następnie układamy sałatę, mięso, plasterki cebuli oraz ogórka, przykrywamy bułką. Smacznego.

  • Jeśli, chcecie zjeść pysznego burgera polecam Wam zajrzeć do sklepu BBQ.PL gdzie znajdziecie oryginalną, amerykańską wołowinę z dostawą do domu. Paczki są świetnie zabezpieczone, więc mięso przychodzi idealnie schłodzone lub zamrożone.

Video

Typ dania: lunch, obiad, kolacja
Typ kuchni: kuchnia amerykańska, kuchnia europejska
Komentarze (0)
Napisz odpowiedź (0)
Proszę zalogować się aby dodać komentarz.

Menu

Menu

Zobacz wszystkie ()
Brak wyników wyszukiwania.

Aby dodać do ulubionych musisz być zalogowany.

Zaloguj się