- Kraj pochodzenia: Stany Zjednoczone
Wynik wyszukiwania "smażenie"
Teres Major flambirowany whisky w sosie śmietanowo-grzybowym
Triki i porady, dzięki którym zostaniesz mistrzem grillowania
Soczyste burgery Wagyu lub Black Angus z bekonem
Stek z antrykotu smażony na patelni podany z "polską sałatką z pikli"
Burger z serem blue i słodkim żurawinowym sosem barbecue
Klasyczny grillowany stek z antrykotu z ziemniakami i krążkami cebuli
Wołowina mielona po włosku z cukinią i pomidorami
Egzotyczna sałatka z kangurem i cytrynowym dressingiem
Egzotyczna sałatka ze strusiem i makaronem sojowym
Stek z kangura z emulsją z chili i grzybami
Cote de boeuf z sałatką ze szpinaku z serem pleśniowym i sosem balsamicznym
Jakie mięso jest najlepsze na burgery?