Rodzaje mięsa

2025-05-03 234

Ogrodzieniec 2025 - największe święto grilla w Polsce w prehistorycznym stylu!

Fani grillowania, szykujcie się na największe i najbardziej smakowite wydarzenie w Polsce! Już po raz kolejny Zamek Ogrodzieniec stanie się areną spektakularnych zmagań kulinarnych i niezapomnianych wrażeń podczas...
Czytaj więcej
BBQ.PL 2025-04-23 1560

Jak wybrać najlepsze steki na grilla – poradnik BBQ.PL

Grillujesz? To przeczytaj koniecznie! Steki wołowe to absolutny hit sezonu – pod warunkiem, że wybierzesz odpowiednie mięso. W tym poradniku od BBQ.PL dowiesz się, jakie steki warto wrzucić na ruszt, czym się różnią i...
Czytaj więcej
BBQ.pl 2025-02-15 33735

Idealny poziom wysmażenia steka wołowego

Nie ma jednego „właściwego” stopnia wysmażenia – liczy się Twój smak. Dowiedz się, jak osiągnąć perfekcyjny efekt: od krwistego blue po klasyczne well done. Naucz się sprawdzać gotowość steka bez termometru, odkryj...
Czytaj więcej
Jan Kuroń 2024-12-02 409

Chutney piwno-bekonowy

Co powiesz na dodatek, który wynosi steki i mięsa na zupełnie nowy poziom? Janek Kuroń, nasz kulinarny guru, stworzył przepis na chutney piwno-bekonowy, który rozgrzewa kubki smakowe i robi wrażenie na każdym stole....
Czytaj więcej
2024-11-22 478

Rosół na szpondrze z tymiankiem, warzywami i pulpecikami wołowymi

Rosół to klasyka polskiej kuchni – aromatyczny, pełen smaku i wspomnień z dzieciństwa. Dziś przedstawiamy przepis na jego nieco bogatszą wersję. Sprawdź!
Czytaj więcej
2024-11-08 436

Wołowina w słodko kwaśnym sosie z wędzonych śliwek

Prawdziwy festiwal smaku – soczyste kawałki wołowiny, słodycz wędzonych śliwek, delikatny aromat przypraw i lekka kwaśność octu tworzą idealną harmonię. Sprawdź nasz przepis.
Czytaj więcej
2024-11-08 402

Otwarta lasagne ze smażoną wołowiną i warzywami – nowy wymiar klasyki!

Lasagne to jedno z tych dań, które kojarzy się z ciepłem domowego ogniska i aromatem pomidorowego sosu przeplatanego makaronem i mięsem. Ale dziś proponujemy coś zupełnie innego – otwartą lasagne, która przełamuje...
Czytaj więcej
2024-08-29 422

Chilli con carne po meksykańsku

Czasami bierze nas ochota na coś pysznego z kuchni meksykańskiej. Klasyczne danie chilli con carne to idealna propozycja dla miłośników wołowiny i pikantnych smaków rodem z Jukatanu.
Czytaj więcej
2024-08-08 1347

Wołowina w sosie ostrygowym

Świeże chrupiące warzywa, pyszna smażona wołowina i aromatyczny sos ostrygowy. Przepis na szybki i pożywny lunch w stylu azjatyckim.
Czytaj więcej
2024-08-03 1251

Sałatka z wołowiną w stylu tajskim

Bardzo szybka, zdrowa i prosta w przygotowaniu przekąska. Jeśli lubisz azjatyckie smaki ten przepis powinien przypaść ci do gustu.
Czytaj więcej
Serekszop w Kuchni 2024-07-18 1215

Grillowany stek tomahawk z sosem chimichuri

Polecamy przepis od Serekszop w kuchni na króla steków steka Tomahawk Black Angus. Nie ma lepszego steka dla prawdziwych miłośników grilla i bbq. Do tego orzeźwiający sos, który idealnie sprawdzi się w upalny dzień.
Czytaj więcej
Serekszop w Kuchni 2024-07-15 971

Burger wołowy Black Angus z bułką bawarską i piklami

Polecamy kolejny przepis od Serekszop w kuchni na pysznego burgera wołowego. Wystarczy doskonała wołowina i finezyjne dodatki opracowane ze starannością w tym przepisie. Sprawdź koniecznie.
Czytaj więcej
Oglądane

Menu

Menu

Zobacz wszystkie ()
Brak wyników wyszukiwania.

Aby dodać do ulubionych musisz być zalogowany.

Zaloguj się