Archiwum

BBQ.pl 2021-12-21 1792

Flat iron w marynacie balsamicznej z masłem serowo czosnkowym

Gorąco polecamy przepis na Flat iron w marynacie balsamicznej z masłem serowo czosnkowym autorstwa Grzegorza Furgacza, który jest zwycięzcą konkursu “Show me how you do it” ogłoszonego na naszym fanpage BBQ.PL. Flat...
Czytaj więcej
BBQ.pl 2021-12-17 1790

Skirt Steak z sosem Salsa Verde

Tym razem świetny przepis na Skirt steak z sosem Salsa Verde autorstwa Marka Pietryga, który jest laureatem konkursu “Show me how you do it” ogłoszonego na naszym fanpage BBQ.PL. Skirt steak jest pyszny i...
Czytaj więcej
BBQ.pl 2021-12-17 1704

Flank steak z gnocchi w kremowym sosie z suszonymi pomidorami

Jeśli lubicie kuchnię włoską to ten przepis powinien wam przypaść do gustu. Flank steak z marmurkowej, sezonowanej wołowiny autorstwa Konrada Wanio kolejnego laureata konkursu “Show me how you do it” ogłoszonego na...
Czytaj więcej
BBQ.PL 2021-12-17 2328

Dania jednogarnkowe zdrowe i rozgrzewające

Niskie temperatury zaczynają doskwierać coraz bardziej? Jest zimno, a po długim dniu w pracy, zaczyna nam burczeć w brzuchu? Nie ma nic lepszego niż pyszne, jednogarnkowe danie, które jednocześnie zapełni żołądek, a...
Czytaj więcej
BBQ.pl 2021-12-16 1855

Tri tip steak w ziołowej marynacie

Proponujemy szybki i łatwy przepis na Tri tip steak z marmurkowej, sezonowanej wołowiny Black Angus USA autorstwa Daniela Żurawskiego. Jest to przepis jednego z laureatów konkursu “Show me how you do it” ogłoszonego...
Czytaj więcej
BBQ.pl 2021-11-16 1918

Kanapka ze stekiem flat iron z grillowanymi warzywami

Kanapka ze stekiem flat iron z grillowanymi warzywami to super przepis na szybką i bardzo pyszną przekąskę. W kilka minut możesz przygotować świetne, odżywcze danie. Steki flat iron są idealne do przygotowania na...
Czytaj więcej
BBQ.pl 2021-11-15 5780

Stek z polędwicy sous vide ze szparagami

Wypróbuj ten przepis na następną specjalną okazję. Steki z polędwicy wołowej podawane są ze szparagami i słodką cebulą. To świetny sposób, aby pochwalić się swoimi umiejętnościami kulinarnymi!Sprawdź także inne...
Czytaj więcej
BBQ.pl 2021-11-12 1052

Stek ze strusia z migdałami i calvados

Stek ze strusia z migdałami i calvados to połączenie idealne żeby rozwiać kulinarną nudę w kuchni. Delikatne mięso z aksamitnym sosem przełamane chrupkością prażonych migdałów i wytrawnym jabłkowym bukietem calvados....
Czytaj więcej
2021-11-10 1411

Jagnięcina stir fry z teriyaki

Jagnięcina stir fry z teriyaki to propozycja idealna dla fanów kruchej jagnięciny oraz kuchni azjatyckiej. To połączenie delikatnego mięsa, intensywnych przypraw i chrupkich warzyw. Jagnięcina stir fry jest bardzo...
Czytaj więcej
BBQ.pl 2021-10-30 2116

Przepiórka z grilla na zielonym puree

Przepiórka z grilla na zielonym puree z groszku z dodatkiem mięty to świetna propozycja kulinarna zarówno dla miłośników drobiu jak i dziczyzny. Mamy w tym wypadku “kilka pieczeni na jednym ogniu”. Po pierwsze...
Czytaj więcej
BBQ.pl 2021-10-25 897

Jagnięcina z humusem i prażonymi orzechami pinii

Hummus to popularny dodatek do dań kuchni bliskowschodniej. Skorzystaliśmy więc z rad naszych najlepszych szefów kuchni i przygotowaliśmy dla Was wyśmienity przepis na biodrówkę jagnięcą, podaną na pierzynce z...
Czytaj więcej
BBQ.pl 2021-10-25 2829

Comber jagnięcy z grilla po azjatycku

Kulinarna podróż do krajów dalekiej Azji to nie mrzonka, ale prawdziwa przygoda, która czeka na Ciebie tuż za rogiem. Przepis na comber jagnięcy to połączenie smaków, typowych dla krajów Azjatyckich z tradycyjną...
Czytaj więcej
Oglądane

Menu

Menu

Zobacz wszystkie ()
Brak wyników wyszukiwania.

Aby dodać do ulubionych musisz być zalogowany.

Zaloguj się